A może jednak magiczna "6" uczestników :D ?
Ktoś jeszcze chętny dołączyć ?? :)
Bo czasu coraz mniej
Printable View
A może jednak magiczna "6" uczestników :D ?
Ktoś jeszcze chętny dołączyć ?? :)
Bo czasu coraz mniej
Jeszcze dołącza na miejscu i w tychach także myślę ze będzie udany orszak tylko żeby pogoda nam dopisała :)
My (tj. ja i moja Pani) wpadniemy na orszak, ale niestety spotować już się z Wami nie będziemy, jako że Bella ma wizytę u mechanika zaklepaną. Muszę filtry powymieniać i pasek wieloklinowy, a niestety w tygodniu nie mam szans tego zrobić :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
:) :) :)
Dzisiaj im powiedziałem o konieczności potwierdzenia, jeden powiedział, że spoko, a drugi jeszcze nie wie, czy da radę..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ten drugi to ja :) niestety coś wypadło i nie dam rady a z chęcią bym pojechał :(
HALO panowie i panie dzis prosimy o konkretną odpowiedz gdyz dzis o godzinie 24 przydało by sie zamknąć liste ale bylo by fajnie jakby dalej się chętni uczestnicy dopisywali wiec dzis piszemy liste ktorzy beda na 100% bymsy mogli do piątku ustalic o której sie spotykamy i wyjeżdżamy na orszak.
1-ramzesss3
2-
HALO panowie i panie dzis prosimy o konkretną odpowiedz gdyz dzis o godzinie 24 przydało by sie zamknąć liste ale bylo by fajnie jakby dalej się chętni uczestnicy dopisywali wiec dzis piszemy liste ktorzy beda na 100% bymsy mogli do piątku ustalic o której sie spotykamy i wyjeżdżamy na orszak.
1-ramzesss3
2-