Jasne, zapraszamy. I właśnie po drugiej stronie ulicy, parę postów wcześniej jest na mapce pokazane dokładnie
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Printable View
Jasne, zapraszamy. I właśnie po drugiej stronie ulicy, parę postów wcześniej jest na mapce pokazane dokładnie
[QUOTE=Shorty10;1487925]Jasne, zapraszamy. I właśnie po drugiej stronie ulicy, parę postów wcześniej jest na mapce pokazane dokładnie
Kochani,a jeszcze pyt. wyjaśniające - bierzemy identyfikatory z Czerwinska?... jeśli tak,to ok, zrobię chyba tylko mały cover i wytnę napis Czerwińsk, a wkleję FORZA ITALIA 2014 :)
proponuję,by tzw. Nowi, którzy nie byli w Czerwinsku, zrobili sobie jakąs maleńką, przypinaną choćby agrafką do ciuszka, wizytówkę (nick z forum, imię, model autka), żebysmy wiedzieli, z kim rozmawiamy hehe
słuchajcie Moi Mili do której tam będziecie? tak mniej więcej ;)
Zobaczymy :) niektórzy na kolacje moze zostają, cieżko powiedzieć
Ja posiedzę pewno do ok. 15/15.30, bo ok. 16 musze tatę odebrać. Ale pewno jeszcze duuużo osób będzie. :D
przecież wszyscy co płacili opłatę zlotową dostaną imienne identyfikatory. ja pewnie będe siedział tam do wieczora.ale na kolacje już nie zostaje.
Numer 77 melduje się :). Do zobaczenia w Jankach.
Numer 78 też się melduje. Jak się uda widzimy się w Jankach, ewentualnie już na miejscu. 3majcie miejsce na parkingu :)