Ja wlasnie nabylem nowy i za 500zl to ja nigdzie nowego oryginału nie znalazłem. Najkorzystniejsza cena za jaką wyhaczyłem oryginalny wariat to 670 zł. Jak na allegro piszą ze ori nówka pincet złotych to balbym się brać :p
Printable View
Ja wlasnie nabylem nowy i za 500zl to ja nigdzie nowego oryginału nie znalazłem. Najkorzystniejsza cena za jaką wyhaczyłem oryginalny wariat to 670 zł. Jak na allegro piszą ze ori nówka pincet złotych to balbym się brać :p
Kolega w pracy ma fieste w tym samym czasie kupowaliśmy.....jaka on ma ze mnie polewkę :D jest jeden plus ja wiem co to cylindry i wariator a on nie :D a niby mówią, ze blondynki są glupie :P
Napisalam do Darka. Moze na początek wezme zregenerowany bo juz z kieszeni polecialo ponad 3000 tys :( a auto nie ma nawet miesiaca
Ja rok temu nówkę sztukę kupiłem za 420zł i to od fiata.
A teraz najtańszy wariator po 650zł.
A najlepsze jest, że z każdym rokiem cena wariata wzrasta. Np 5 lat temu wariat kosztował 300zł.
Gonia, wsiądź sobie do alfy, potem do fiesty, później znów do alfy i powiedz co wybierasz :P
Kolega wyglądu alfy mi zazdrości...ahhh jak on oglądał te zegary :P sam chcial 156 ale jak forum poczytal to kupil fieste :D
Kolega moze ma i racje :) tylko czemu to tak po kieszeni ciagnie :D kolezanka czerwona 147 ehhh piekna
Po prostu piękno swoje kosztuje :D a tak poważnie to zrobisz na początku wszystko porządnie to Alfa Ci się odwdzieczy i będzie jeździć długo i szczęśliwie (czego Ci życzę) :)
tak podobno się mówi XD nie zapominaj że to selespeed
No to szukamy wariatora....na allegro nic nie widzę :\
Goniaa, dam ci kontakt do wariatora na pw :) cena 670 zl
Inny dealer to user tanifiat na allegro. Ostatnia cena u niego to 690zl. Również sprawdzony dostawca :)