Planuję założyć sobie ten wydech do 2.2 JTS ale nie mogę nigdzie znaleźć jak on brzmi. Ma może ktoś go na JTSie i byłby chętny nagrać filmik?
Printable View
Planuję założyć sobie ten wydech do 2.2 JTS ale nie mogę nigdzie znaleźć jak on brzmi. Ma może ktoś go na JTSie i byłby chętny nagrać filmik?
Mam pytanko, chcę dołożyć drugi wydech ale do tego trzeba wyciąć tą zaślepkę z prawej strony. Po jej usunięciu zostanie nieco większy otwór niż z lewej strony. Jest możliwość dołożenia takiej ramki jak z lewej strony czy trzeba szukać całości od wersji 2,4 jtdm?
Ja niedługo będę montował taki wydech,dam znać. Kupiłem dwie końcówki 90-ki, reszta,to już sprawa pana od tłumików [emoji6]
Masz dwa wyjścia: kupujesz zderzak od wersji z fabryczną dwururką (obojętnie, 2.2, 2.4, 3.2 - są identyczne). Lub wycinasz ramkę z Twojej zaślepki. Jeśli zrobisz to dokładnie to efekt też będzie zadowalający.
Jest możliwość wymiany samego dołu zderzaka? Jest to demontowane czy występuje jako całość? Pytam, bo jeszcze dokładnie się nie przyglądałem:)
ramkę na wydech można dokupić w aso btw.
Nie ma takiej opcji niestety.