Ze wszystkim się zgadzam. Zapowiada się super wydarzenie, a jak podacie w formularzu swoje imię to chyba nic się nie stanie.
Printable View
Ze wszystkim się zgadzam. Zapowiada się super wydarzenie, a jak podacie w formularzu swoje imię to chyba nic się nie stanie.
dokladnie panowie i panie. nie popadajmy z tymi danymiw paranoję:)
Ole ! to mi sie podobo :) wkońcu jakieś konkretniejsze podejście do sprawy :)
Nazarowi leca browar, bo mo recht w kożdym calu, kożdy na funpage traktuje forum Alfaholicy.org jako Matka, a funpage, jako podwórko i grupa szybkiego reagowania
(jak przykład Dachy co przebił koło 2h drogi od domu i po kilkunastu minutach funpage zorganizował mu koło do mito)
- stad wziął sie pomysł na stworzenie kółka zainteresowań.
a że momy trocha za dużo wolnego czasu i trocha ambicji to tworzy sie różne szalone pomysły, które potem okazują sie strzałem w dziesiątka - jak na przykład mały spot pod gliwicami na który przyjechało 67 Alf i wszyscy sie swietnie bawili :cool:
chcemy zrobić teraz naprawde coś wielkiego WSPÓLNIE. mamy szanse, bo kto jak nie my i kiedy jak nie teraz?!
niech moc bydzie z Wami :D
p.s.1 Nazar to chodziło o Słoweńców, nie Słowaków, Słowaki nie mają 20 Alf na cały kraj :P
p.s.2 Bocian wtydź sie z Twoim podejściem do sprawy, mom nadzieja ze przyjedziesz jednak Twoim jogurtowozem i wesprzesz choć nos trocha, pra?
1 - zdziwilbys sie ile maja i na pewno sporo powyzej 20 wiec wysmiewanie raczej glupie
2. - ja nie wiem co bede jutro robil a co dopiero w maju
A wstydzil to sie bede jak bedzie czego
dobra 24 zech naliczył, reszta skody i vw ;)
wracając do tematu. będzie cała Polska, także to nie tylko Grupa Śląsk, bo nawet Alfisti Północ zadeklarowali pomoc na swojej oficjalnej stronie i powiedzieli/ napisali ze chetnie sie przyłączą :cool:
takze liczymy na wszystkich Was !
" No i fajnie " :p
Warszawska grupa też będzie :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Myślę że z Wałbrzycha i okolic też parę alficzek się pojawi ja już termin wstępnie zarezerwowałem:cool:
Formularz cykniety, bede:) moze ktos odemnie z Nowego Sacza tez dołaczy, pzdr!
Trochę osób się już zgłosiło do bicia rekordu. Ciekawe ile z nich przyjedzie:-)