Nie dzięki, takim bufonom jak ty szkoda udzielać rad. Bo zamiast to docenić, to tylko potrafią wyśmiać. Zresztą nieomylny mareczku, to twoje forum i ty wszystko wiesz najlepiej.
Printable View
Nie dzięki, takim bufonom jak ty szkoda udzielać rad. Bo zamiast to docenić, to tylko potrafią wyśmiać. Zresztą nieomylny mareczku, to twoje forum i ty wszystko wiesz najlepiej.
Ehhhh. Widzę że to cie mierzi i nie przestaje. Na szczęście mi to nie przeszkadza dopóki jest w granicach zdrowego rozsądku. Będę co jakiś czas pożywką dla takich hien i trudno :) nie uważam się za wszechwiedzącego i z pewnością nie raz jeszcze strzelę gafę do czego zawsze się przyznaję.
A wypisując takie głupoty jak wyżej sam budujesz zniekształcony obraz siebie i mnie. Ale taka już cecha for.
Co do tulei TRW to myśle ze po tylu latach ktoś by ją już niamierzył. Wystarczy wpisac na google grafika słowa TRW JBUxxx (xxx- jakies 3 cyfry)) i jest tego od groma.
Być moze trw robi takie tuleje jako tuleje dedykowane do innych aut?
Do 166 widocznie nie przewidziano wymiany tulei w wahaczach tylnych i stad one nie istnieja jako dedykacja pod 166. Ale skoro marek taka wydlubal to oznacza, ze trw ja produkowało i kto wie kto wie. moze gdzies takie cos istnieje? Tylko przez tyle lat sprzedawcy czesci by jej nie namierzyli? To by bylo jak odkrycie kosmosu:D gdyby ktos namierzył taka tuleje.
Co do tego czy przez tyle lat te tuleje by przezyly , to mnei to nei dziwi bo sam mam tył w oryginale jeszcze poza jedna plywajaca i lacznikami staba. Wiadomo idealu ni ema ale na szarpakach mam wywalona tylko jedna tuleje plywajaca prawego wahacza a reszta to seria. Tak sądzę ale mam podstawy zeby tak twierdzic bo jak kupilem auto to bylo jeszcze na oryginalnych wahaczach gornych przednich z datą 98...
ps marek mozesz podac w wolnej chwili jakie sa wymiary plywajacej z tylnego wahacza? moze po wymiarach by sie cos znalazlo
http://www.trw.pl/ a jakby tak maila im wyslac z wymiarami tulei modelem auta i dopiskiem ze z forum alfaromeo szukamy takiej tulei. Moze ktos sie odważy? Ja odpadam, bo dwoch zdan sklecic nie potrafie bez wplatania miedzy nie slowa kur.a :sarcastic: Marek wierzymy w Ciebie:D
Marek, ostatnia nadzieja białych :D