przykleimy je na SUPER GLU!! I BĘDZIE GIT a nie GT
Printable View
przykleimy je na SUPER GLU!! I BĘDZIE GIT a nie GT
Hej Alfonsy pije właśnie wasze zdrowie :) Sluchajta mnie bo nie bede dwa razy mowił hehe. Daro załatwia flagowki wiec kto chce niech pisze druga sprawa miejsce spotkania trzeba pomyśleć bo nasza stara miejscowka w Ochli jest zarezerwowana bedzie tam podobno impreza na 1000 osob ja proponuje gdzieś nad jezioro może macie lepsze pomysły Pozdrawiam was cieplutko :cool: Alfons Ps. zabieram kolo dmuchane i kąpielówki.:)
No hej Alfonsie :D co do flag to już się wypowiadałem :P
Jeśli chodzi o miejscówkę to mi jezioro pasuje, dobrze byłoby gdyby to było coś podobnego do tej miejscówki w Ochli. Wiecie, ogrodzone, blisko autek, żeby można było sobie jakieś fotki zrobić :cool:
Poza tym to słyszałem o miejscu gdzieś koło Amfiteatru, ale nie wiem jak tam jest, nie byłem :P
Jeziorko jest spoko, trzeba znaleźć tylko odpowiednie :)
Czekamy na opinie reszty.
Pozdro i do zobaczenia :D
EDIT.
Przypomniało mi się, że jest miejsce w Ochli, ale w skansenie. Kiedyś tam byliście z tego co wiem :)
Darku ja też poproszę o flagę . :)
Wiem - Gośka - Waldi już powalczył o Ciebie!
- - - Updated - - -
Firma obiecała, że do jutro prześlą projekt - mam nadzieję ze coś z tego wypali !
Faktycznie któregoś razu byliśmy w skansenie i było fajnie. Z tego co pamiętam to confil załatwiał.
witam dostałem taką opcję naszej wspólnej flagi - uważam ze jest Ok tylko wykreśliłbym napis klub. Co Wy na to. zamawiam 10 flag - koszt 14 zł + przesyłam. Chętni proszę tworzyć listę, max w piątek przesyłam dane i zamawiam.
1 daro 1906 - 2 szt;
whttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=175718&stc=1
Dla mnie 1 szt., projekt rewelacja Daro :-)
Ludziska - w związku, ze trudno jest poszukać miejsce do spotkania, bo szukamy i szukamy, jest szansa na ognicho nad wodą w ŁOCHOWICACH ( 30 km od ZG). Cennik - 5 zł od auta + 3 zł. od osoby w aucie ( zobaczę jak będzie z dziećmi). Kierownik ośrodka da znać ostatecznie w poniedziałek co i jak. Bedze tam można autkiem wjechać,, będziemy odgrodzenie od innych. Na miejscu plaża i sprzęt wodny ( do wynajęcia ). Czekam na opinie - te 30 km dojazdu może kogoś zniechęcić - i będę bukował miejsca.
odnośnie flag to proszę kopiujcie listę chętnych, będzie mi łatwiej policzyć - zawsze z matmy miałem 5 stąd trudności z liczeniem.
daro 1906 - 2 szt;
serath - 1 szt