Te felgi ck wkleil aj, nie są ani ładne, ani eleganckie, ani sportowe
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Te felgi ck wkleil aj, nie są ani ładne, ani eleganckie, ani sportowe
gusty i guściki...najladniejsze z seryjnych do 166 to speedline szprychy i 17 i 18... TI mi leci Dezentem do forda... co czlowiek to inny gust ;)
Ja tam nie będę bronił T.I mimo, iż je teraz kupiłem, aczkolwiek FORD, Alu w ten deseń na dopiero id jakiegoś czasu, a 166 w T.I to rok 2003 lub 2004 także raczej jest odwrotnie...
bardziej piłem do firmy "dezent" niz do marki ford :D ale czy to ważne jak mówiłem ,jest tu rzesza fanów T.I i ok jak najbardziej . Np w działe giełda ktoś tam sprzedaje białe TI , zdjecia na 166 przed fl.... jest strasznie. Tam to własnie wyglada ni ładnie ,ni elegancko ,ni sportowo;)JA Ci już pokazywałem jakie byłyby ładne ,powiedziałeś ,że Ci nie leżą... każdy ma inny gust i tyle ... Jakby wszystkim się jedno podobało to byłoby nudno
Dla mnie TI jest na drugim miejscu zaraz po szprychach tylko że oryginalnych:) A ten biały kolor felg TI co są w giełdzie to na żadnych felgach dobrze by nie wyglądał. Poprostu ten kolor felg nie pasuje do 166:D
Mnie też te ti niezbyt podchodza. Na większość bardziej działa ten skrót T.I niż sam wzór. Ja wolę szpryche co ma gonzo. Jest fenomenalna. Sport i elegancja. No ale co kto woli
wysłane z WC
Mi się podoba felga znaleziona na google... http://www.cuoresportivo.ch/alfas/16...460/new166.JPG ... BBS LMy też by były całkiem ciekawe ...tylko ,że LMy oryginalne cena mocno zaporowa pewnie. Te felgi które miał Kucharz na 166 (fanatyk bmw ,jeden chyba z bardziej znanych) też ładne.Felgi na tym filmiku plus ta gleba też robią robote https://www.youtube.com/watch?v=P1RMJ55SSbI . To są moje typy... ale bardziej przyziemnie patrząc dobr speedline szprycha i wio .
z naciągiem wioska nie wioska... by upchać wielkie koła z glebą trzeba uciągać ile się da... taki styl...mało praktyczne ,ale wyglądu ja przynajmniej odmówić nie mogę
Naciąg się robi dla lansu (moda?) nie dla miejsca :)