-
Witam wielkopolskich wielbicieli AR, moja Bella to krwisto czerwona Spiderka Twin Spark, i miło mi dołączyć do Alfowskiej braci, ja śmigam głownie w okolicach podolan, piątkowa i jeżyc i tam ew. najczęściej można mnie spotkać, pozdrawiam...
...A co do pozdrowień użytkowników na drodze to będe wypatrywał i starał się reagować, ale zobaczymy jak to bedzie z odp. gdyż gałeczka od świateł jest zupełnie inaczej jakoś tak umiejscowiona niż w moich poprzednich autkach i tym też czym jezdze na codzień, bo Spiderek służy mi w zasadzie głownie rekreacyjnie i nawet włączając migacze jakoś mi tak...nienaturalnie ręka szuka;)
-
Witajcie ;-) Granatowa 166 Poznan - Tarnowo Podg.Codziennie rano 7 i popoludniu.Pozdrawiam wszystkich Alfoholikow. P.S. Poszukuje ramek potrzebne na wczoraj ha ha ha ha
---------- Post dodany o godzinie 07:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:12 ----------
BiG Pamietam To bylem ja ;-))) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie ;-))))))
-
-
Witam,
czarny Spider z Lubonia :) . Codziennie trasa Luboń - parking przy Akademi Muzycznej :) .
-
Witamy witamy i na lokalnych drogach pozdrowić nie omieszkamy :D
-
Milo
Machnalem Reka A Piekna 156 Sportagon Zaeragowala super Zwolnila i widzialem dlon;_))
Nie zwrocilem uwagi na blachy Bo bylo milo ;-))) Pozdrawiaam
-
Witam
Nowi posiadacze 166 pozdrawiają Wielkopolan. My głównie Winogrady i Rataje. Szara 166 bedzie mrugać :)
-
Witamy i pozdrawiamy :)
Szara 166 będzie odmrugiwać ;)
Głównie Piątkowo, Winogrady i Strzeszyn...
-
Witam Serdecznie
Srebna 145 Pozdrawia
Koziegłowy i cały Poznań
-
Czesc Kozielebki Skorzewo wita