-
Witam
Jako, że od jakiegoś czasu pracuję w Centrum motoryzacji Satori udało mi się wynegocjować rabaty dla klubu ( 5 - 15 % ).
Co jakiś czas będą akcje promocyjne.
Usług z zakresu motoryzacji, tj:
- salon samochodowy wielomarkowy (samochody nowe i używane),
- serwis – obsługujemy wszystkie marki – wykonujemy przeglądy, naprawy mechaniczne, blacharskie oraz lakiernicze
- usługi wulkanizacyjne,
- myjnia samochodowa,
- sprzedaż części samochodowych,
- sprzedaż akumulatorów.
ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NASZĄ STRONĄ INTERNETOWĄ www.asosatori.pl, W SZCZEGÓLNOŚCI Z DZIAŁEM „PROMOCJE”
Dane kontaktowe:
Centrum Motoryzacji SATORI
Ul. Grunwaldzka 507
Poznań/Plewiska
tel. 61 65 01 450 – salon
61 65 01 470 – serwis
e-mail: satori@asosatori.pl
web: www.asosatori.pl
-
A ja z innej beczki. ZDECYDOWANIA ODRADZAM: http://www.ekogas.pl/
-
Panowie, potrzebuję teraz waszego zdania (dosłownie teraz, nie wiem gdzie pojechać a sprawę chce załatwić dziś...)
Mam do wymiany amortyzatory + sprężyny przód - części już mam swoje, pytałem tylko o robociznę. I tak:
Nagórscy - 350 całe ze zbieżnością, (trochę daleko)
Kotowicz - 280 + zbieżność w cenie "jeśli nie będzie większych problemów"
Napierała - 246 wymiana, +70 zbieżność
No i się zastanawiam, co wybrać? Jak wy sądzicie oraz może wiecie kto "specjalizuje się" w zawieszeniach, bo wiadomo jeden może być lepszy drugi gorszy. Czy wybrać np. Napierałę bo mogę wyjść na tym najtaniej (jeśli u Kotowicza byłyby większe problemy...) czy jednak np. Kotowicza, bo nóż widelec zmieszczę się w cenie.
Sam byłbym za Kotowiczem, bo przewertowałem całe 8 stron i złej opinii nie znalazłem, o Napierale był chyba jeden post tak więc p.K ma większą renomę i ku niemu bym się uchylał. Ale chciałbym poznać Wasze opinie.
Pozdrawiam.
-
Nagórski i sie nawet nie zastanawiaj, Piotras zna się na rzeczy.
Kotowicz...cóz swojego czasu sobie go chwaliłem i robiłem u niego obie Alfki ale...kilka razy podpadł tak mi jak i koledze Gino...ja odpuściłem sobie Kotowicza, jeśli zaznaczył że "jeśli nie będzie większych problemów" to pewnie jakieś się pojawią i jak Ci Stary Kotowicz podliczy to pewnie spadniesz z krzesła:)
Dawaj do Piotra Nagórskiego.
-
Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem AR i niestety zaczął kopcić na czarno jak wcisnę...
z tego co wyczytałem to mogą być trzy przyczyny - filtr powietrza, przepływomierz lub nie daj boże wtryski.
jaki warsztat polecacie by to zdiagnozować/naprawić? coś poza ASO by koszta zbić...
-
Post wyżej masz napisane...jak chcesz bić koszta i u Pana Kazia robić, to na własną odpowiedzialność...Jedź do niego niech podepnie pod kompa i się dowiesz co jej dolega, na podpięciu pod egzaminer nie zbańczysz a dowiesz sie co i jak.
-
Mam pytanie - w drugiej połowie czerwca pewnie będzie trzeba zerknąć na auto (podpiąć pod kompa, rozrząd, zawieszenie i inne takie tam) - niedawno je zakupiłem więc mogę trochę $$ poświęcić na "dopieszczenie".
Nagórscy widzę częściej polecani, ale to trochę za Poznaniem, więc jak będzie trochę do robienia pewnie będę musiał się stamtąd wydostać bez Auta - są tam jakieś autobusy? Pytam, bo nie wiem czy sobie skołuję transport alternatywny ;)
Oczywiście przegląd okresowy tez tam mogę zrobić? (mam do 1 lipca, więc już zrobię przy okazji).
No i ciekawe, czy jak przyjdzie mu ktoś taki, kto paliwa we krwi nie ma, a zamiast serca pompy, to mnie mocno nie naciągnie (powymienia sprawne rzeczy, by więcej kasy nabić itp ...)
-
Dogadaj sie z autem zastępczym, bo jest możliwość zwłaszcza ze masz kawałek.
Nie, Piotr nie jest naciągaczem i nie jest też wymieniaczem jak te nieuki z innych ASO w Poznaniu.
-
Kawałek mam z Konina, ale sporo czasu jestem na Dębinie w Poznaniu ... więc tam rzut beretem ;)
W sumie jakby wyszło, że zostawię w warsztacie kilka tys PLN to może i faktycznie da mi czym wrócić :)
Kupię szybko klubowe ramki, to może na mnie przychylnie spojrzy :D
-
a co masz do zrobienia ??:>
mogę zapytać ile u mnie by to kosztowało... z transportem też nie byłoby problemu..