No to mam już jasność co i jak wszystko będę robił na chwilę przed strojeniem i będzie to najlepsza opcja i najbezpieczniejsza
Printable View
No to mam już jasność co i jak wszystko będę robił na chwilę przed strojeniem i będzie to najlepsza opcja i najbezpieczniejsza
jedynym modem ktory mozna sobie robic bez szwanku to wydech i fmic, wtryski jak koledzy pisali moga stopic tlok jak leje, delikatne podkrecenie turbo napewno zmiejszy dym, ale ja wtryski i mbc bym juz robił u tunera, ale kazdy swoja rzepke skrobie
Tak właśnie myślę że zbyt pochopnie wrzuciłem te wtryski w weekend wrócą stare a przed samym strojeniem wrzuce nowe i mbc oddam wszystko tunerowi niech on ustawi wtryski i ciśnienie
Panowie jakiej szerokości robić orurowanie od IC do turbo itd? 2.25 cala czy szersze??
55 mm wystarczy chyba ze chcesz miec bigggg turbo dziure
2.25 cała to dokładnie 57 mm też sądziłem że to będzie najlepsza opcja ale wolałem się upewnić pozdrawiam
Ciekaw jestem czy info o tej mega wielkiej turbo dziurze jest sprawdzone empirycznie czy zaczytane na forach...
Ja jeszcze upewnilem się u tunera i mówił że przy tej turbine raczej nie ma mowy o turbo dziurze, ale nie na też sensu kłaść orurowania średnicy rynny