Podejrzewam,ze od września 2018. Wtedy weszły nowe wersje mocowe 2.2 czyli 160 i 190 KM
Printable View
Podejrzewam,ze od września 2018. Wtedy weszły nowe wersje mocowe 2.2 czyli 160 i 190 KM
Witam,mial bym pytanko ,otoz planuje zakup giuli ,i wacham sie pomiedzy 180- 210 kucy w dizlu i nie jestem zdecydowany czy warto do czterech lap doplacac ,prosze o wasze sugestie ,auto potrzebne na wozenie dupska po miescie i od czasu na jakis wypad .jedyny plus ktory zauwazylem, to sportowe fotele. martwi mnie jednak wytrzymalosc Q4 i aktywnego zawiasu ,dodam jeszcze ze chce nabyc pogwarancyjnie stad moje obawy,za wszelkie sugestie serdecznie dziekuje
Mam 180, w zasadzie mogłem kupić 150 bo oba te silniki można zrobić na 230.
Jak Ci się trafi w dobrej cenie 150 to nie ma się co zastanawiać.
180 a 210 podobno różni się jakimś jednym czujnikiem w turbinie.
Fakt, fotele sportowe są warte zachodu. Czy aktywne zawieszenie to mam już wątpliwości. W zasadzie tylko chwilami zostawiałem utwardzone, zazwyczaj wciskałem w D przycisk aby zmiękczyć.
Przy Q4 jest większy prześwit - suto stoi wyżej. Wizualnie słabiej to wygląda, ale atakujesz wyższe krawęzniki.
super,dzieki
Mam 180km wersja biznes
Teraz dupa od veloce i 239 km 520 niutków
Tryb race można co nieco
Fotele sÄ… Ok
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witaj,jednak foteli nie odpuszczam sÄ… czadowe. Mam we wszystkich moich autach sportowe fotele i tutaj nie chce z nich zrezygnować ,dokupie najwyżej oddzielnie í ½í¸€ w Tbi tez tak postÄ…piÅ‚em ,mam nadziej ze da siÄ™ je zintegrować z body kompjutrem ,pozdr
Nie przeszkadza ten klekot aż tak? Robię kilometry i bije się z myślami 2.0 200 czy 2.2, tylko ze względu na spalanie bo robię jakieś 30k rocznie obecnie. Serce mówi benzyna a kieszeń ropa.
Mam ten sam dylemat. Rocznie około 50k więc benzyna makabra. Wstępnie zdecydowałem.sie na super z Bielska, 180km. 2016 rok, 21000 przebieg. Przed zakupem baaaardzo duży przegląd i sporo wymienia elementów na nowe. Cena od ofert z OtoMoto -20 tysi prawie. Ale.jeszcze negocjujemy.