Auto z wzorcowego ASO w BB oddane po wymianie pokrętła od infotainmentu - zauważyłem dopiero w domu:
Załącznik 254177Załącznik 254178Załącznik 254179
jest jeszcze rysa wzdłużna na panelu plastikowym zrobiona tym panelem aluminiowym przy wkładaniu
Tu za to po sprawdzaniu problemów dlaczego nie działa ogrzewanie tylnej szyby - zamiast sprawdzić stan naładowania akumulatora to zaczęli mi rozbierać samochód i oczywiście źle złożyli:
Załącznik 254180
do tego też na drugi dzień zorientowałem się że nie działa nawiew - przy okazji sprawdzania przełożyli bezpiecznik w złe miejsce (na co nawet był błąd w kompie ale oni po oddaniu auta nie raczyli poczyścić błędów a odpinali ileśtam obwodów.
Powiem Ci że ja jeżdżę do ASO, ale już teraz stoje przy gościu i mu patrzę cały czas na ręce bo kto wie co przy okazji sknocą albo zaczną niepotrzebnie gdzieś majstrować, albo zapomną dokręcić śrub od kół bo akurat kończyła się zmiana, albo była święta przerwa (tak to działa, jedna jest o 11tej dla 1ej zmiany a druga o 18tej dla drugiej, i nie ma zmiłuj się, w trakcie roboty gość zostawia wszystko i idzie na 30minut)
a w Giulietcie porysowali szkła liczników przy odkurzaniu auta (auto miało 3 miesiące)