na małym TFT też działa ponoć, przycisk a ASO 225pln, brutto.
czekamy na dostawę :)
Printable View
na małym TFT też działa ponoć, przycisk a ASO 225pln, brutto.
czekamy na dostawę :)
Podaj numer katalogowy jaki zamówiłeś bo są rożne.
Są 2 chyba tylko
Ja zamówiłem ten 156122843
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
To jest cały moduł który jest po lewej stornie kierownicy.
Zjazd z górki jest tylko do slelvio (ale może działać też z giulia?)
jesteś pewnien że trzeba zdjąć kierownicę? looknąłem na szybko ponad tydzień temu w manuale z eLearna i owszem tam pisali żeby zdjąć, ale z tego co widziałem to chodziło o odkręcenie wkrętów które są z tyłu kierownicy i które bez problemu ogarnie się bez zdejmowania. nie chodzi o to że zdejmowanie to jakiś szczególny problem - minuta roboty, jednak zostaia potencjalnie dodatkowe ślady (w 4 Giuliettach zdejmowałem do montażu tempomatu i jest farbą maźnięta kreska przez nakrętkę i trzpień z kolumny kierownicy).
Poduszkę z tego co widziałem zdejmuje się banalnie, od spodu wciska się jakiś drucik czy coś takiego. polukajcie sobie do elearna sami.
Ja się tak zastanawiam czy nie włożyć zestawu przycisków ze Stelvio - dodatkowo z asystentem zjazdu - sporadycznie, ale jednak jeżdżę w trudnych zimowych warunkach na drodze o średnim nachyleniu 12%, miejscowym pewnie pod 20% - najczęściej na łańcuchach, ale może z tym systemem możnaby spróbowac bez. łańcuchy to glownie ze względu na zjazd a nie wyjazd, bo Q4 sobie radzi pod górkę dobrze.
- - - Updated - - -
ja kiedyś próbowałem z 15 minut doszukać się w ePerze różnic i nie znalazłem, ale może coś mi umknęło. możesz sprawdzić o którym piszesz, czy faktycznie coś oprócz przycisków i aktywowania w proxi jest potrzebne (również w kontekście asystenta zjazdu ze Stelvio)?
Jak tam status? Widziałem że Włosi dokładają Adaptacyjny tempomat za 290 euro ;) jeśli faktycznie wystarczy wymienic moduł na kierownicy i aktywować w mes to bym tez zamówił chętnie.. :) jeszcze tylko android auto by się przydało i juz byłby full.. :)
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Czekamy na przyciski [emoji41]