kurcze nie wiem czemu ale nie powiadomiło mnie o nowych postach. Jakbym wiedział że ktoś bedzie bym sie zjawił. Byłem zreszta pod krousem dzis tylko troche wcześniej :)
Printable View
kurcze nie wiem czemu ale nie powiadomiło mnie o nowych postach. Jakbym wiedział że ktoś bedzie bym sie zjawił. Byłem zreszta pod krousem dzis tylko troche wcześniej :)
ktos dzis planuje sie wybrac ?
ja będę dzisiaj jak ktoś też przyjedzie :D ustawiamy się gdzieś??
to ja bede bo juz od dawna Twoja alfe chce zobaczyc :D:D:D heheheheh :) moze ustawmy sie jakos na poczatku parkingu, tam od strony mcdonalda ? pasuje ? i o ktorej ? 21 czy wczesniej ?
to ustawmy się pod tym filarem na którym jest logo krokusa chyba, na samym środku parkingu :) od strony McDonald's jest VW z drugiej jacyś inni to my będziemy na środku. Ja obstawiam 21 bo o 20 mam jeszcze jedno załatwienie
ok :) to do 21 :)
Może jakiś szybki stritrejsing od świateł do świateł? ;)
O to i ja się zjawię może, chociaż za bardzo wyścigować jeszcze nie mogę przez najbliższe 1200km :(
ekipa krakowska pamietac o jutrzejszym mini spocie :) o 21 pasuje wszystkim ? Wiem że LIGAR jakos pozno wraca - odpowiada Ci ta godzina czy pozniej troche ?
bede. Jeszcze siedze w łodzi ale zaraz mam nadzieje sie zbieram. A pogoda jaka ? nie pada ? Bo jak ślisko to nie ma zabawy :P