Dziś wreszcie dostałem moją koszulkę:D.Wszystko super.Tylko wystraszyliście mnie z rozmiarem.Zamówiłem L i wszyscy pisali,że duże rozmiary.Tymczasem EL-ka uwypukla mój mięsień piwny.Ale i tak jest super!!Pozdrawiam.
Printable View
Dziś wreszcie dostałem moją koszulkę:D.Wszystko super.Tylko wystraszyliście mnie z rozmiarem.Zamówiłem L i wszyscy pisali,że duże rozmiary.Tymczasem EL-ka uwypukla mój mięsień piwny.Ale i tak jest super!!Pozdrawiam.
a jak mozna sie z nimi skontaktowac? telefonu nikt nie odbiera? zamowilem dzisiaj prezent na walentynki i nie wiem czy dojdzie na czas?
Najlepiej pisać do Spillera: http://cupsell.pl/info/spiller
Z tymi walentynkami może być duży problem... Sam sobie odpowiedz czy nawet jeśli jutro wyślą to dojdzie w piątek (patrząc na to jak dochodzą inne paczki np. z Allegro). Sklep jest gdzieś na Pomorzu (Wejherowo czy coś).
można tez pisać na tego maila koszulkowy@gmail.com.pl ale w mailu należy pytać o Mateusza i nie liczyłbym że odpowiedź dostaniemy natychmiastowo :P
i szczerze wątpię by prezent doszedł na walentynki aleeeee... dla Twej Walentynki na pewno najważniejsze będą dobre Intencje a to że paczka przyjdzie dzień później to już sprawa drugorzędna ;)
dostałem koszulinke :D jestem bighabby :D chociaż L-ka faktycznie jakaś taka niewymiarowa, ale to nic, zamawiam brejdakowi i lubej :D
a dla nas nie ma nic milszego niż zadowolony z towaru Klubowicz :D
i nie straszcie mnie z tą eL-ką bo też już podobno dwie do mnie idą :P
Zamówiłem zobaczymy jak będzie!Napiszę na pewno!
Koszulki doszły, jakosc naprawdę ok!! Gratulacje sie nalezą!! Rozmiar L.....fakt troche sporawy...ale to nic...super juz czekam na ciepłe dni!!!
Flatbeet z tego co pamiętam jak wyglądasz to troche będą na Tobie wisiały :)
Ale spox do pralki na 65 stopni i będą mniejsze!!
poooozdro!!