a jak wam się podoba 155 na tych felgach?Załącznik 110676
Printable View
a jak wam się podoba 155 na tych felgach?Załącznik 110676
No właśnie moim zdaniem do kanciastej sylwetki 155 nie pasują typowe alfowskie felgi (telefony i pochodne). Zdecydowanie bardziej coś z wariacji 5-7 ramiennych.
Co do tych zakupionych przeze mnie - mam na nich opony 215/40/17 - niestety są to Wanli (x2) i GoodRood (x2) - czyli chińczyki.
Alfka przestoi na nich zimę w garażu (do tego jedna Wanli na dziurę) a na wiosnę dostanie Pirelli P Zero 205/40/17.
Też szukam opon na wiosnę, obecne Yokohamy nadają się tylko na upalanie i jak widzę ceny to tak sobie myślę "na ch.. Ci te 17 cali":D
No niestety - '16 i '15 są w duuużo lepszych cenach :(
To żeś mnie namówił na '17 ... :)
Hehe, na to akurat nie mam żadnych argumentów więc jak ktoś komentuje sens jazdy na tych felgach bo to koszty, komfort itp. to zawsze powtarzam że lans najważniejszy;)
Eeee Kasztelan - wystają z przodu, nie podoba to się mnie :(
Uuu, Panie, 8-calówki żeś zanabył, albo nawet 8,5. U mnie przy szerokości 215 jest balon, nie wiem co trzeba zrobić żeby rant opony uszkodzić a u Ciebie widać że jest dość mocno naciągnięta. U mnie jeśli dobrze pamiętam jest 7 cali i ET35 ale dla pewności muszę sprawdzić w papierach.
Jakie masz w nich ET?? Dystansy zdjęte??
Kurde, jeździły w Fiacie Brava więc myślałem, że nie będzie zbyt szeroko. ET nie znam :(
Dystansów brak.
Z tyłu jest prawie idealnie :(
Załącznik 111821
W takim razie zdejmuj jedno koło i je pomierz, będzie wszystko wiadomo.