-
-
Jestem mile zaskoczony frekwencja:) dziekuje wszystkim za przybycie i widze ze mozemy na siebie liczyc w sprawach zlotow i potrzeb do jakich zmuszaja alfeczki( tu wielkie dzieki dla JACKA:) - oby bylo nas jak najwiecej. Bobryt miejsce super!!! A do nowo poznanych jak bedziecie w gorzowie lub mieli checi na kawe:P zapraszamy drogi gorzowa sa otwarte jak i rowniez my na spontaniczne spotkania.
PS. prosze o plytke z kamery jak bedzie mozliwosc
-
spotkanie było świetne. dziękuję wszystkim bardzo za miło spędzony czas. super było. Co powiedzie na film na youtube? Jest jednak mały problem, gdyż tam jest kazda z naszych belli wraz z widocznymi tablicami rejestracyjnymi a zgodnie z prawem takiego fimu nie moge zamiescic bez zgody. prosze o maila kynium@wp.pl wraz ze zgodą na zamieszczenie i podaniem nr rejestracyjnego. po otrzymaniu zgody OD WSZYSTKICH OBECNYCH wyslę film. Dziekuję jeszcze raz. jak ktos jest zainteresowany wieksza iloscia zdjec to proszę o maila.
-
na wstępie w ośnie pytałem czy nikt nie ma nic przeciwko zdjęciom ich alf na forach, myślę że to też dotyczyło filmików więc śmiało! :)
-
Postaram się jutro znaleźć wolną chwilę na kursie i wrzucę filmik z przejazdu przez Gorzów na Youtube. Nie jest on może szałowej jakości bo to tylko telefon ale zawsze coś. A jak z tą zgodą pisemną, potrzebna czy wystarczy ustna??
-
ok w takim wypadku zaczynam wysyłać. film ma jakies 150MB ale dam rade.
-
Lepsze zdjęcia dodam do relacji, oczywiście za zgodą autorów. Także zachęcam do brania udziału w konkursie foto, który jest co miesiac. Do wygrania kabel OBD i... wasza alfa w kalendarzu ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/konk..._miesiaca.html
-
jesli jest ktos zainteresowany foteczkami, chetnie wysle na meila, zapytanie kierujcie : fronki85@o2.pl :)
-
bardzo fajna atmosfera i miejsce. pozdrawiam wszystkich:D
a jakby ktoś miał jakieś wiadomości o znalezionych kluczach to proszę o info
-
Super spotkanie ,bardzo miła atmosfera i fajni ludzie nawet jedną ALFE upiekliśmy:) .