Izane :D:D ubaw mam po pachy jak czytam to co jest teraz w Twoim nawiasie :D " kobieta "Kasia" "
no no lista rośnie :]
Printable View
Izane :D:D ubaw mam po pachy jak czytam to co jest teraz w Twoim nawiasie :D " kobieta "Kasia" "
no no lista rośnie :]
Aktualna Lista: (Izane-ja też chciałbym być ptakiem i móc srać na wszystko):D
1. quattroporte88
2. slavik10
3. plancior + 1 (bez mszy)
4. Izane (+ kobieta "Kasia" i może dwóch kumpli ;) )
5. PiterR
6. tomaszmagiera
7. Tazioo (Alfaclub)
8. 100Pikseli (Alfaclub)
9. Varrels
10. endrju
11. Greg 29 z dziewczyną
12. michal87tg (do 12:00, ale myślę że kolega zmieni zdanie
13. palchon
14. hecin (Alfaclub)
15. adamasio (Alfaclub)
16. bracik156
17. marshall + kierowniczka (msza tez )
18. Dareczek
19. Katka & Adam$ (można i na 2 alfy; został m-c na kupno drugiej)
20. otto
21. rufiki
22. adayena (?)
23. Raf2pp (Alfaclub)
24. pafcioooo
25. trebor (alfaclub)
26. dave
27. kriss156
28. Darek-1989
29. Jagiel
30. Rafał
31. Piotras + Narzeczona no i Alficzka V6
32. khropek
Byłem wczoraj na Żarze- mozna pojezdzic na saneczkach kilka fotek. cena w zaleznosci od ilosci chetnych. jak bedzie poogoda to mozna posmigac
patrząc na tą listę zapowiada się dość duuuuuży ten spocik :D oby tylko pogoda dopisała ..
Na liscie są osoby które potwierdzają przyjazd, a jest też spora gr zainteresowana spotem i nie wpisana na listę. Na początku myślałem że 15 aut to max a tu takie buty:D Na szczęście mam pomocnika-też fana alfy do pomocy, jakoś sobie damy rade. Spontan też jest wskazany:D Teraz jest beznadziejna pogoda więc mam nadzieję że za tydz się rozpogodzi:P Fajny dzień się kroi. Tylko z grillem niezbyt mi pasuje, bo mam duży i ciężko go będzie do auta wsadzić...
moge pogadac z wł. neptuna -tam bylismy ostatnim razem i udostepnili nam grila za to ze kupimy u nich kiełbase. a jest wiata i muza i mozna piwko i inne rzeczy kupic. ale trzeba działąc szybko-taka propozycja mi sie nasuneła skoro wiecej luda ma sie zjechac.
jak zdarze kupic 2 oponki i bd mial cos lewego grosza to sie pisze:)
Rafał mysle że tym razem będzie lepiej jak zrobimy grila w plenerze. W neptunie warunki były naprawde zajefajne ale samochody daleko i mały parking tam jest. Mamy z Quatro wypatrzone dwa miejsca nad jeziorem gdzie sie pomiescimy za free,rozstawi sie grile w jednym miejscu i wydaje mi się że łatwiej będzie się zintegrować i jakoś wydaje mi się że tak lepiej biesiadować przy samochodach. Oczywiscie to tylko moja sugestia do rozpatrzenia przez wszystkich. Tutaj apel do osób które posiadają grila bo kilka rusztów wypadało by mieć. Ja zabiorę grila i faje wodną.
Tak, lepiej sobie pobiesiadować razem na parkingu. W 1 miejscu można by było nawet w piłkę pograć czy coś. Ale każda propozycja jest godna rozpatrzenia.
Przez 1 "t"? Ej tomeg tomeg...:DCytat:
Napisał tomaszmagiera
o tak w piłke bardzo chetnie. Aniucha napompuj bala.