No to w ramach reklamy to za free :)
Printable View
No to w ramach reklamy to za free :)
Buahaha nie ma opcji po cennik Cennik Zapraszam na mikk987@wp.pl lub gg 12574626
Wszystko jest do dogadania !!
A i termin da się ustalić i właśnie najlepiej po 10 najlepiej około 15 - 16 czerwca :P
To może wogóle zróbmy z tego mini spota i maly_swd pochwalisz się efektami pracy MOKI'ego ? Ustawcie się na któryś czwartek bo co tydzień mają spoty w galmoku. Co 10 par oczu to nie jedna :D
chickenos
wiadomo że głębokich rys nie da się zlikwidować polerką, ale żeby żadne rysy nie zniknęły nawet najmniejsze?
po dokładnym oglądaniu zauważyłem jeszcze inne "kwiatki": jakiś różowy osad/pył w szczelinach, na światłach, na podszybiu, porysowane klamki - zajechane pewnie tarcza polerską
za taką fuszerkę nie powinieneś dostać ani złotówki....
odradzam wszystkim tego osobnika
Kolego booczeek czy doszła do Ciebie odpowiedź na Priv ?
Bo kurcze nie wiem czy wysyłają się te wiadomości ode mnie ...
:(
Jestem za, wiec ja ide na test:) ... a pozniej na spocik sobodni w Arkadii albo innym...
Co do robienia za free - to sory ale trzeba sie cenic:) ... ogolnie za free to nawet wpierdolu nie da sie dostac;p
Czekam :D
Tylko proszę o kontakt ... Bo niestety na forach często nie bywam najlepiej gg lub mail :(
to pewnie róż polerski, dla odświeżenia szyby przedniej, a jeśli światła są szklane to i im sie mogło dostać :)
najważniejsze, że moim zdaniem powinieneś auto otrzymać umyte z tego syfu, a nie bujac się jeszcze z tym samemu, żeby doprowadzić auto do ładu po pastach.
no chyba, że tak sięumówiliście, że sam sobie myjesz auto po korekcie
A spoty w Arkadii są w niedzielę a nie w sobotę o ile mnie pamięć nie myli...
fakt:) niedziela... to wyjasnia czemu jak bylem w sobote to nikogo nie bylo;p