Czarny ale piszes ze jest z roku na rok gorzej ale co roku nie jestes ...
Wiec po czym wnioski?
Alfa sie psuje , mam sasiada co mial kumpla i ten jego kumpel mial corke co miala meza co jego znajomy.......
:D
Printable View
Czarny ale piszes ze jest z roku na rok gorzej ale co roku nie jestes ...
Wiec po czym wnioski?
Alfa sie psuje , mam sasiada co mial kumpla i ten jego kumpel mial corke co miala meza co jego znajomy.......
:D
zawsze tak jest, ze co roku jest gorzej.Bylem tam 2 razy w 2005(tluklem sie pociagiem z kumplem i chcialem zobaczyc jak tam jest) i chyba w 06 wtedy pojechalem bo znajomy wynajmowal busa, a ze mialem wtedy duzo czasu to sie wybralem. Wtedy tez 2 razy na owsiance gralo KSU(05 i 06 r.jako zdobywca zlotego baczka) i dlatego sie wybralem tylko dla nich.Powiem tak byla kupa.Mi sie nie podobalo,a jak sie komus podoba to jego sprawa
Zawsze nie byles wiec opinie o zawsze zostaw tym co sa zawsze ;)
@Bocian - podsumowałeś
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Taka prawda i tyle
Co innego napisac "slyszalem ze ..." a co innego pisac " ze jest ..."
Jezeli samemu sie nie bylo , nie zna itp
tylko, ze ja bylem i znam bocius.Co innego jakbym wcale nie byl.Taka moja opinia.Wy macie inna.Nie wiem mam prawo do swojego zdania czy nie??
Masz prawo do domyslow ze tak jest zawsze itp
Nie masz prawa pisac jak jest zawsze bo zawsze nie byles
Teraz wiesz o co mi chodzi?
Bawcie sie dalej :p
Ja nie bylem , nie wiem jak bywalo , nie wiem jak jest itp
:)
ŻYWIEC TEAM oczywiście jedzie w tym roku. wiec widzimy się na miejscu i pijemy :)
Kuris - tylko gdzie :)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
mysle, ze Kostrzynie nad Odrą;)
Dodano po 9 minutes:
ale musze przyznac, ze kilku wykonawcow w tym roku naprawde dobrych:Ska P,Manu Chao,Coma, Acid Drinkers,Tabu,The Bill, Marley,TZN Xenna,De Łindows,Ras Luta
tak sobie luknalem na sklad teraz i dla samego Ska P w sumie oplacaloby sie pojechac