-
a roleta jakiego koloru powinna być?? jakie śrubki powinny być??
Auta nie wziąłem, ponieważ te śrubki mnie zniechęciły i pomalowane "srebrzanką" zaciski hamulców, no i "wiszące" drzwi. Już nie mówiąc o tym, że przy targowaniu koleś mi powiedział, że nie opuści bo mu się nie opłaci a za 24 tys zl to wolałby dać flagę zagłębia i postawić auto pod stadionem śląska..
-
Heh, jak taki cwany to niech spada na drzewo :) ja mam inny motor ale tak czy siak śrubki powinny być wszystkie takie same i wpuszczone w obudowę (imbus albo torks). A nie taka rzeźba.
-
a ta
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4-jtd-C12275895.html
czy klapa bagażnika czasem nie jest źle spasowana??
-
Zdecydowanie cos z ta klapa jest nie tak... Za 30 tys ciezko kupic zadbanego polifta. Moim zdaniem 35 to takie minimum. Popatrz sobie po ile te auta sa sprzedawane w niemczech... Jak widze polifta za 26 tys to zastanawiam sie z ilu aut byl skladany :) Pozdrawiam.
-
To wygląda jakby była klapa przymknięta ale nie zatrzaśnięta. U mnie dokładnie tak wygląda jak nie zatrzasnę. Myślę że to bardziej prawdopodobna wersja bo jeżeli jest zatrzaśnięta i aż tak źle spasowana to robił to ślepy blacharz... Tego się nie da nie zauważyć, dlatego obstawiam że jest nie domknięta.
-
Niby racja... Ale kto robi fotki auta na sprzedaz z otwartym bagaznikiem jesli wie ze efekt bedzie tak niefajny... biorac pod uwage ze to komis i powinni sie znac na robieniu fotek to aukcji... Najlepiej zadzwonic spytac i poprosic o jeszcze jedno NOWE zdjecie :)
-
zwróćcie uwagę na 3-cie światło stopu, one też jest jakieś krzywe.
-
Jak dla mnie to tył nie wygląda zbyt atrakcyjnie.
Klapa przy szybie w miarę się równa tak samo jak na dole przy zderzaku a lampy nie pasują.
Poproś o nowe foty tyłu i dużo się wyjaśni.
-
Zwróćcie uwagę na zdjęcie deski rozdzielczej świeci, że klapa jest otwarta więc chyba jednak niedomknięta.
-
O proszę jaka spostrzegawczość :) i mamy jasność co do klapy.