a mozemy pomyslec nad jakims srodkowym miejscem zach-pom? ja mam do szczecina 100 km, koszalinianie prawie 200...
Printable View
a mozemy pomyslec nad jakims srodkowym miejscem zach-pom? ja mam do szczecina 100 km, koszalinianie prawie 200...
mi to wsio ryba
ale nie wiem co inni uzytkownicy??
można np pomyslec o parkingu przed parłówkiem - tam gdzie zawsze służba celna i policja stoi?? :P
lokalizacja chyba w miare ok :D
Nio to może niech każdy zapoda jakąs propozycje?...
co gdize../;;;;;
Pozdrawiam
http://pl.youtube.com/watch?v=vmB-YMD446o tak mógłby wyglądać nasz spot :)
nie moge tego ogladac.... :cry: niormalnie sie wzruszyłem... :roll:
Tutaj kolejny spocik..ale juz zz torem z prawdziwego zdazenia..
http://pl.youtube.com/watch?v=5kAEFgBHpwI&NR=1
Niestety w naszym rejonie króluja niemieckie auta więc nasze spoty nie beda takie wielkie jak innyc marek..
ale zawsze można próbowac i działac cos w kierunku powiększenia tego...
trza by ustalic wkońcu cos na temt spociku....
sądze że jednak trza bedzie opstawiac za chociwlem.. koledzy z dlszyc rejonów napewno nas nie zawioda i tez się pojawia.. :mrgreen:
wsumie ja tz ż tk blisko niemm..Tutti :P
Pozdrowionk
propozycje jzu mieliscie - resko jest po srodku, parlowek mi jak najbardziej pasuje, bo mam kawalek, ale koszalinianie nie... a powinnismy tez o nich myslec, maja tam kilka alf i regularnie sie spotykaja :)
Cytat:
Napisał pikero
Pięknie tam było, tyle włoszek w 1 miejscu...ahh poezja, aż tyle to nas niestety nie będzie, ale może kiedyś...rozmarzyłem się :)
No to stawiamy na Chociwel ? co na to Koszalin ? i jaka wstępna data ?
to co z mojej strony: jak dacie mi ze dwa tygodnie to powinienem się wyrobić z moją bella więc ja i mój wujek 156 wpadniemy na pewno jest jeden problem pasuje mi tylko niedziela bo szkole mam w sobote caly czas teraz miejsce obojetnie jezeli chodiz o szcecin spotkamy sie gdzies i pojedziemy na kilka aut - piekna sprawa jak sie nei rozsypie to zabiore tez kolezke z ar 33 p4 ale to wsyztsko blizej terminu bede mial pewne zaraz wchodze na mape i szukam jakiegos dogodnego punktu do spotu
fajne miejsce tylko daleko od szcecina BAGICZ koło koszalina , kołobrzegu tam można by parówke upiec i poscigac się szukam dalej dla przykładu wrzucam mapkę ....
No z widoku zdjęcia to dobra lokalizacja :) ale sprawdziłem na mapie to ze Szczecina do Bagicza jest ok.140 km...ja mógłbym jechać tylko żeby nas było naprawdę dużo :):) to będzie po co jechać taki kawałek ;)
pikero, dobrze to wyglada! wystarczy kilka opon i bedzie mozna posmigac... wezme ze soba pana wacka to Wam pokaze jak sie jezdzi, ale to nci pewnego, musze z nim pogadac :) zbierzcie kilka propozycji to zrobimy ankiete... nie da sie dogodzic wszystkim, ja wszedzie mam daleko, ale do bagicza chetnie pojade :)
Tylko mam pytanko... czemu czerwona linia to najlepsze miejsce? tam nie ma dwoch pentli? bo pierwsze co pomyslalem, ze mozemy jezdzic w kolko... cos z nawierzchnia nietak?