Cezi tak jak mówiłem ja jestem zdecydowany na wizytę na hamowni także czekam tylko na wasz telefon.A to mój numer jakby ktoś się chciał skontaktować ze mną.Darek 508-293-668
Printable View
Cezi tak jak mówiłem ja jestem zdecydowany na wizytę na hamowni także czekam tylko na wasz telefon.A to mój numer jakby ktoś się chciał skontaktować ze mną.Darek 508-293-668
Na hamownie jest jeszcze chetnych 3 osoby,chyba że moje sprzęgło nie pozwoli na shamowanie,także musimy sie zmówic i podjechać.Okolice 100zł to nie tak wiele.
Dzięki chłopaki za zdjęcia.
Pozdrawiam :) - Ełczanin z Trójmiasta (aktualnie)
Ponoć pozostało jeszcze tydzień zimy :D.Chciałbym niesmiało zaproponować może spota po połowie marca,to i Etklub ( Ełcki klub ludzi z zajawką na tuning i ścigi) bardzo chętnie by przyłączył się.Myslę ,że było by baaardzo ciekawie,zwłaszcza dla tych którzy lubią się pościgać.Ja (jak tylko skończe robić furkę) +2 alfy jak by co piszemy się.
Sebek, ano będę! Około 21 kwietnia wybieram się do Ełku i kilka dni posiedzę :)
Co do tygodnia do końca mrozów, to już nie mogę się doczekać by wyprowadzić moją bellę i pośmigać nią! :)
W ełku ciężko z takimi parkingami a przy -10 to nie będzie atrakcji przeskakiwać z nogi na nogę + drogi jeszcze są śliskie :D Spokojnie cos zorganizujemy, myślałem o ognisku i jakimś piwku ale wtedy by trzeba było zapewnić sobie kierowców. Miejsce na ognisko mam na swojej działecce przy obwodnicy ale mówie to na spokojnie i jak będzie ciplej. Pozdrawiam!!!
Ognicho? Jak najbardziej, ale nie dam nikomu prowadzić mojej Ali, więc piwo - tylko bezalkoholowe ;-)