A dużo was się spotyka z chrzanowa? i gdzie przeważnie? czy raczej śmigasz na krk lub inne miasta?
Printable View
A dużo was się spotyka z chrzanowa? i gdzie przeważnie? czy raczej śmigasz na krk lub inne miasta?
Tutaj jest bardzo ciężko coś zorganizować ludzie jacyś dziwni są bo tyle wloszek jezdzi w okolicach a narazie nie udało mi się nic zorganizować bo brak chętnych, dogadałem sie z kolegą z olkusza tak że powoli coś zaczyna sie dziać, co do krakowa to tam jezdzilem swojego czasu i spoty są naprawde fajne, to kręgle, gokardy itp. w ktrótce będę musiał znów sie tam wybrać bo narazie nie miałem czasu bo praca. i nie powiem że taki wyjazd troszke kosi po kieszeni :P ale jest warto :) tam zloty są co dwa tygodnie w środe, i z tamtą ekipą jezdziłem do bielska itp na zloty to sa super imprezki taka wyprawa jest warta każdego grosza :) tak że jak będzie jakiś taki wypad to postaraj się jechać.
Najwyżej będziemy jeździć razem do i może jeszcze kolega z olkusza będzie jezdzil z nami na kraków.
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Ok pomyślimy w następnym tygodniu auto już powinno być załatwione i dopuszczone do ruchu to wtedy dam znać tutaj lub napisze do Ciebie na PW że możemy nad czymś myśleć
ok to powodzenia z autkiem i do zobaczenia
ja tez jestem chętny na spocika, tylko, że mi pasuje Chrzanów i do Olkusza tez mogę podjechać. na Kraków się niestety nie wybieram.
Jaworzno również pozdrawia :) i też byłabym w miare możliwość chętna na spocik mały :)
Jeżeli chodzi o ubezpieczyciela polecam HDI również nie dostajesz minusa za wiek więc OC + AC wyszło w bardzo fajnej cenie w moim przypadku :)
Hmmm byłem w paru ubezpieczalniach itd. mam już te więcej niż 25 lat i jestem w PZU z tatą 7 lat pokazałem to wszystko i naj taniej wyszło w czymś takim jak Inter Risk za OC+AC wyszło 2100zl. na cały rok wiec nie wiem czy szukać dalej po tych axa i innych czy już to w miarę kwota i przy tym zostać kobieta mówiła że jak coś by się stało odpukać to w miarę wypłacają a chyba to jest też ważne :P
witam sąsiadów, mam propozycję... jutro w K-cach będzie spocik na 3ch stawach, myślę się wybrać, może udało by się jakąś ekipkę zmontować i jechać razem??? A warto bo ludziska tam fajni i zacni, paru już poznałem:D
mi w HDI wyliczyło stawkę OC+AC jakies 1300 PLN, oczywiście brane z mamą która ma 60procent zniżki
Co do tych 3 stawów to jaki jest plan ??
pozdrawiam