Pierwszy raz na spocie, było bardzo ciekawie ;)
Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!
Do zobaczenia na kolejnych.
Printable View
Pierwszy raz na spocie, było bardzo ciekawie ;)
Dzięki wszystkim za sprowadzenie pięknych samochodów. Było na czym oko zawiesić.
Największe podziękowania dla kolegi z kabelkami, Bella odlatuje po wykasowaniu błędów!
Do zobaczenia na kolejnych.
Miło było wszystkich poznać :) ...z tym, że przy tej ilości nowych twarzy nie mam pojęcia kto jest kto :D
Przede wszystkim dzięki wszystkim za super spocik! Dzięki "zapasowemu pilotowi" Belli Blann zmieniłem zdanie o klekotach i automatach oraz "legendarnej" dużej masie 159-ki. Jakoś tych wszystkich danych katalogowych nie widać po starcie z gazem w podłodze :) A dzięki wizycie we wnętrzu tejże 159ki oraz cudnej Brerki Yonasha będę się jednak wahał, czy GT będzie dominującym kierunkiem poszukiwań przy zmianie auta :P
Bo samo posiedzenie w GTVce Piotrka utwierdziło mnie w przekonaniu, że to właściwy kierunek w poszukiwaniu weekendowego fun-cara (mimo, że wygląda na to, że celami projektantów była maksymalizacja piękna zewnętrznego przy minimalizacji użyteczności - tj. ciasne wnętrze i mała masa) ale całościwo to :crazy_pilot: Mam nadzieję, że na jakimś torowym zlocie będzie kiedyś okazja przejazdu V6-ką w tej budzie :)
Fotki i filmik wrzucę po południu z domku, bo nie mam ich ze sobą, ale widziałem sporo aparatów w tym kilka lustrzanek :D To jest prośba o niekitranie zdjęć, tylko pochwalenie się i to w jakiejś galerii online najlepiej a nie mailowo i pokątnie :) Oczywiście jakby ktoś się wstydził to chętnie przyjmę na maila gmailowego z takim samym nickiem, jak tutaj na forum :P
Już wiecie, że możecie żałować chłopaki, ale jeszcze raz powtórzę: ŻAŁUJCIE! :D rivendell na pewno skradłby trochę czaru 75-ce, a dodając do tego 155-kę grzybka - imprezka byłaby na pewno troszkę bardziej rozproszona :) I to też nie byłoby złe :P
No szkoda Radek, że Cię nie było, tak samo jak grzybka, bo nasz pochód spod Lidla byłby dużo bardziej imponujący :D Następnym razem trzeba na czoło postawić tylko dynamiczniejszego kierownika niż ten co wczoraj, bo się chyba średnio sprawdził :girl_wacko:
Nie ma sprawy, podrzuć maila na PW to Ci puszczę screeny, posłałem na razie do siebie na maila, to będę mógł wysłać nawet z roboty.
Jeszcze raz się powtórzę, spot był rzeczywiście super, jeszcze raz gratulacje dla organizatorów i uczestników :)
Nie ma sprawy :) A do Magika to mi jeszcze brakuje tyle co Wurstowi do salami :) Ale oba są kiełbasą, więc funkcję spełniają :) Ja na razie spełniam funkcję kasownika błędów :P
Ciebie również było miło poznać i przywitać piękną Brerkę w naszym gronie, mam nadzieję, że będzie kiedyś okazja się przejechać, bo każda Brerka ma absolutnie pięknie wyglądać (szczególnie w takim kolorku), ale z tym silniczkiem musi też konkretnie jeździć :) A moją facjatę dla przypomnienia znajdziesz w wątku o takim tytule na forum :D
Dakoolk posiałem gdzieś karte... Ale ją znajde.. :D
Możesz podesłać na gmaila z moim nickiem :P
Co do fotek to jeszcze sam nie widziałem...
Ja też pozdrawiam organizatorów.. A kto organizował ?? ;)
No niestety, do następnego razu powinienem już mieć wycieraczki więc się pojawię:) Bo bez nich jeżdżę żeby nie skłamać już chyba miesiąc a że robię mało km i wypadały dni bez deszczu to mi to nie przeszkadzało:D
No i podtrzymuję prośbę o podłączenie mojej czerwonej pod kompa jeśli można??:)
No to szukaj, szukaj :D Pooglądamy te tarcze od 75-ki :D, bo ja skriny już posłałem :P
Aha - a organizował jak zwykle p.maiki :D
No to robisz wycieraczki (bo niedługo Ci się przyda też spryskiwacz :P) i przyjeżdżasz, ale z kabelkiem to musisz przed spotem popytać kolegów w Alfaclubu o przejściówkę z 3 pinów na OBD2, bo wczoraj już jeden kolega się napalił, ale właśnie miał 4-piny w 145 :(
Też wszystkim dziękuje za spocik. Cieszę się że przekonaliście się do Arkadii bo po temacie zlotu w Markach słabo to wyglądało.
Tu nie ma co organizować poprostu to cykliczny zlot AC co 2 tygodnie a teraz widać że raczej AR z Wawy niż samego AC co bardzo cieszy bo co z tego że różne fora jak ta sama pasja. Do zobaczenia na kolejnym Korek już napisał odpowiedni temat.
PS
Rekord w ilości AR w Arkadii to chyba 32 albo 36 z tamtego roku więc może w tym roku uda się go poprawić
No tak, napisałem tak trochę w uproszczeniu :P w sumie to pisząc to wiedziałem, że nie ma co organizować, wiedziałem też że te spoty na początku są ogłaszane na stonach Alfaclubu, ale w filmiku na YouTube wpiszę chyba spot Alfisti :D
No a do rekordu (36) brakło w sumie 13 aut - z tego 3-4 miało być, a odwołało :P Kiedyś trzeba się po prostu ustawić na bicie tego lokalnego rekordu, a posiadacze kilku AR w domowej/rodzinnej stajni ;) muszą zorganizować dodatkowych kierowników i przyjechać "wszystkimi" :)