W benzynowych wersjach nie ma wskazania oleju na wyświetlaczu podczas załączania silnika?
Printable View
A ja bylem w Jel-Car w Jeleniej Górze i gosciu powiedzial mi, że przegladu nie zrobi bo oni są od Fiata, a Fiat to fiat i żebym sobie do Wrocka do serwisu Alfy Romeo pojechał...podejście to oni mają... :/ Wkoncu jak to dokladnie z tymi przegladami jest?
Zrobilem gdzie indziej fakt zaplacilem, ale nie bede sie scierał...
Ja mam fiata pod domem, to tez nie chcieli mi zrobić przeglądu i wysłali mnie do centrum,
Umówiłem się na pierwszy termin, i lipa mechanik obszedł auto do okola i mówi ze on nic nie zrobi bo diagnosta jest potrzebny nie on.
Wiec umówili mnie na drugi termin ;P, przejeżdżam, diagnosta jest ale mówi ze on tych przeglądów nie robi, a poza tym nie ma czasu i mam iść do mechaników.
No to znowu mnie umówili na nast. dzień, ale już niestety się nie pojawiłem bo nie miałem ochoty się już 3 raz prosić żeby mi sprawdzili samochód.
A mnie w serwisie w Olsztynie sprawdzili wszystko jak na standardowym okresowym przeglądzie. Amortyzatory też wraz z ich procentowym zużyciem. Ładną karteczkę na koniec dali i sprawa załatwiona. Jeszcze zamki przesmarowali gratis.
Na spokojnie porozmawiałem z diagnostą, na każde pytanie mi odpowiedział.
No i po kilku postach powyżej widac że to nie ja jestem przewrazliwiony. Naprawde coś musi byc na rzeczy. Podejście sweriwsów jest dalekie od chocby podtstaw obsługi klienta.
Jak kurde kupić Alfe w Salonie gdzie biegają i latają, wszystko żeby sprzedać autko za 80 tys i więcej, a potem to sie bujaj kolego i w dupie mamy wszystkie ewentualne usterki...
Z takim podejściem ASO i ludzi tam pracujących nigdy nie będzie choćby dostatecznie, jak dla mnie obsługa jest mierna, nie jak na markę premium Fiata przystało...
Stałem się wrogiem ASO chyba:) Gdzie nie pojadę to się zrażam, trzeci raz już nie spróbuję...
Pzdr
Chyba sobie raczysz żartować - pojawiłem się jako potencjalny kupiec Giulietty w Pol-Carze i mogę Cię zapewnić, że było daleko od "wszystko", powiedziałbym, że było "nic".
Właśnie przed chwilą dostałem od nich newsletter, że jest "Akcja Zima 2010". Pol-Car jak zwykle na czasie :D.