Pisz po imieniu Mariusz a z japońcem nie tak łatwo bo klienta na auto brak .Cóz zrobić
Printable View
Cieszę się, że wszyscy dotarli bez problemu do domu. Ślisko jak na hali MOSIR-u, ale nic to, byle do wiosny:D
Dziękujemy wszystkim za super zabawę i towarzystwo. Ja czadu w kulki co prawda nie dałam, ale jako że równowaga w przyrodzie musi być pozytywnie zaszalał mój Osobisty:P w bilard było juz lepiej - przynajmniej w coś trafiałam:D
Szkoda, że nie wszyscy mogli skończyć spotkanko posilając się mega zdrowym i odżywczym:eek:, ale jakże uszczęśliwiającym jedzonkiem z McDonalds'a:girl_wacko:
Jeszcze raz dzięki i do następnego!
Fajne , spotkanie :)
Czas , przeleciał cholera nawet nie wiem kiedy , widać że eleganckie towarzystwo ;)
Szkoda żę nie mogłem pochwalić się, moją Bella :P ale tak się napatrzyłem , napchałem Pietrasa maszynę i chyba mnie to zmotywowało żeby zacząć moją składać;P
Do następnego ;P
Dziaru
}
podsumowując Dzieki wszystkim tym co byli i nie wystawili sie tyłkiem :):) Dziękuje wszystkim pchajacym itp. bez was alfa nie miala werwy pod ta gorke hee:) niema bata jutro zakladam lacki :P No to mysle ze trzeba montowac kolejna imprezke :) Ekipa Bardzo pozytywna w najlepszym słowie znaczeniu .pozdro
na kulkach padła propozycja wyskoczenia do browarów tyskich bo tyszanie tak sa przywiazani do swojego miasta ze 4 literek sie im nie chce ruszyc poza :D wiec tu ukłon do ojca organizatora pietrka by cos zorganizował ja z miła checia moge podać pomocna łape :crazy_pilot:
Na kolejne spotkanie to i ja bym się pisał :)
Byłem i nie ukrywam że mógłbym pójść znowu :D
noooooo
i najlepsza część programu - degustacja
nie no joke - fajne muzeum ogólnie