ja bym się spotkał w Krzywej na lotnisku,bo wiem jak tam dojechać :) ale to jak naprawię alfinkę ;)
Printable View
ja bym się spotkał w Krzywej na lotnisku,bo wiem jak tam dojechać :) ale to jak naprawię alfinkę ;)
w listopadzie też pewnie trafi się pogoda dobra a do tego czasu pewnie będę bez auta więc nie będę miał jak dotrzeć.ja bym się pisał ale tak dopiero gdzieś na listopad
też się z chęcią pojawię. Dajcie znać kiedy, aczkolwiek najlepiej niedziela.
Ja również sie pisze albo na Krzywa albo na lotnisko w Legnicy, tez nie widze problemów żeby tutaj sie spotkać, chociaż sie dopasuje do reszty. Mam pytanie czy ktoś czipował 1.9JTD w okolicach Legnicy i może opisać odczucia i efekty. I czy ktoś ma kompa żeby sprawdzić błędy. Pozdrawiam
Ja mam kabelek coś możemy pogadać. Jak chcesz to mozesz o 16 w niedziele na coniedzielniak street.lca przyjechać nieraz tam jestem, dasz znać to wezme wszystko i się podepniemy.
Witam kolegow!!! Dajcie znac kiedy to przylece poznac alfaholikow!!!!
Roberto ja czipowalem moja alfinke ale powiem ci ze nic ciekawego, jest koles z Jawora ktory sprzedaje i montuje mozesz tydzien polatac jesli ci nie bedzie pasowac zwracasz czipa
i zwrot kasy od nich!!!! Mysle ze szkoda 4 zl za 15 kucykow!!!
kombinujemy cos ?
Witam, Teddy84 dzieki dam znać czy przylece, Bandyta to mówisz że bez rewelacji, no ja właśnie słyszałem o tych gościach z Jawora i w Legnicy na wrocławskiej zakładają czipy, tak coś myślałem o tym, bo ci z Legnicy deklarują 30 KM, ale hamowni nie ma więc temat taki sobie. Ja Miałem wcześniej 3.0v6 alfe 166, teraz sobie kuppiłem 156, 1.9JTd i troche muszę ją ogarnąć, bo cey code mi sie świeciło i nie mogłem odpalać, teraz poczyściłem styki pomimo ż e wyglądały jak nowe i narazie jeden dzień pali bez problemu. Grzane fotele mi nie działaja takie pierdoły, wentylator od ogrzewania raz chodzi raz nie dziwne bezpiecznik nie, jak to Alfa, musze ją pogłasakac i wszystko będzie dobrze. Także z chęcią sie spotkam i wymienię poglądami od bardziej doświadczonych Alfistów. Ja sie dopasuje do spotkania czy to Krzywa czy Legnica czy gdzie indziej. Pozdrawiam
No to chętni są - teraz przydałoby się ustalic miejsce i date i zebrac sie :) Najlepiej jakis weekend .