Zajrzyj pod tą ładną osłonę kolektora wydechowego ;).Zanim to przerdzewieje na amen auto już na pewno nie będzie wyglądało jak nowe. Naprawdę nie ma się co przejmować.
Printable View
Zajrzyj pod tą ładną osłonę kolektora wydechowego ;).Zanim to przerdzewieje na amen auto już na pewno nie będzie wyglądało jak nowe. Naprawdę nie ma się co przejmować.
OK dzieki, jakos sie przyzwyczaje...;)
No a moja Julcia dzis miala chwilowy kryzys...
Ja jej w gaz a ona dostojnie, spokojnie, jakby 100KM zostalo w domu a na wycieczke pojechalo tylko 70...
I tak cala droge, jakies 20km...
Dalem jej odpoczac, po godzinie wsiadlem ponownie do auta i tym razem stado rumakow zameldowalo sie w komplecie...
Oczywiscie nie bylo zadnych ostrzezen czy komunikatow o bledzie.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to wlanie wczoraj paliwa na lekko podejrzanym Statoilu na 5-ce na Poznan.
Nie bardzo chce mi sie jechac do serwisu, szczegolnie, ze pewnie nie komp nie wylapal zadnego bledu...
I tak Julka dała z siebie wszystko.. jak dostała liche paliwko :)
To tak zapytam z ciekawości - jakie paliwo lejecie - otóż w VW jak miałem przez pewien czas Scirocco 2.0 TSI niby mozna było 95 - ale zalecano 98 .... zastanawiam się jak jest w AR .... wiem co piszę instrukcja - ale biorę poprawkę na liczbę oktanową na naszych rodzimych stacjach :)
98 czasami 100 oktan.