dziekujemy wszystkim za spotkanie :) niestety troszke krotko bo zakupy wzywały :PP pozdrawiamy Socik i Karina :))
dziekujemy wszystkim za spotkanie :) niestety troszke krotko bo zakupy wzywały :PP pozdrawiamy Socik i Karina :))
to jest fakt!! i jeździ jak się patrzy :D tylko nie mów nikomu :P
a proszę bardzo :) i polecam się na przyszłość :P
ps. jestem świadkiem jak użytkownik Kłatroporte który jest zbanowany łamie przepisy na autostardzie A4 i jedzie ok 150 km/h wyprzedzając mnie prawym pasem...
btw. dziekuję jakiemuś panu co się na poboczu zatrzymał by mi pomóc, ale jak zobaczył Piotrasa to zrezygnował :P
dzieki za spotkanie i kasowanie błędów ,miło było was poznać :)
nie będę :)
ja jeszcze chcialam podziękować Bocianowi za przejażdżkę GT :D fajny ten nowy samochód :)
QuattroCytat:
To nie moja wina, że tam była górka i że mi ręczny zamarzł!Cytat:
Napisał izane
Łamie przepisy? Od 2011r podniesiono limit prędkości na autobahnie do 140 + 10km/h. A jeśli poza terenem zabudowanym są 3 pasy w jednym kierunku to można wyprzedzać prawym pasem!Cytat:
Napisał aniucha05
Tak więc Aniucha-Ja nie łamie przepisów, za to ty ich nie znasz :D
Dzięki za spota, fajna bryka Boćku, Katka, ty się bierz za jako jazda:)Dchedogi-miło Cię było znów widzieć!
PS: Izane, nie mów nikomu, że mam bana. Może nikt nie zauważy :D
Nieźle... :D zapalaj tylko światła jak wjeźdżasz na A4 :D
btw. dużo tematów dziś przerobionych :) i wyszło moje kłamstwo przedwyborcze :P panna (z dzieckiem) :D
Ja również dziękuje za spotkanie ,jak zawsze było fajnie ,trochę zimno ale co tam ,gorące towarzystwo ,szczególne dzięki dla Boćka za podwózkę na zlota i z powrotem ,do zaś :)
Ja również dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie ,pozdrawiam i do następnego.