bedzie sporo spawania, gdzie robisz?
Printable View
bedzie sporo spawania, gdzie robisz?
Hmmm , jak Ci mówiłem :P
Ze na jednej czy tam dwóch dziurkach się nie skończy , rudę masz tak gdzie generalnie ja , jutro jeszcze Ci podeśle zdjęcia w którym miejscu musisz jebnąć młotkiem aby pojawiły się kolejne :P bo to co widzisz to jeszcze nie wszystko ;P hehehehehe
ja byłem pod tym względem jeb*** i wszędzie śrubokręta wciskałem ( bez skojarzeń;P )
A co do tego elementu to powiem szczerze ze nie wiem co to . I te ząbki jeszcze hmm to nie jest coś z fotela ? ale naprawdę nie wiem .
A na końcu powiem że ostatnie twoje zdjęcia rozebranej budy to myślałem ze skopiowałeś ode mnie :P tylko ze ta kiera inna ( kolorek , dziuroland hmmm jak u mnie :P )
No z tym zwalniaczem schowka ciut trzeba się pobawić, z odpływami w podłodze to trochę im nie wyszło ale swoją drogą nasuwa się jedno pytanie dlaczego parują szyby :D:D, ale powiem wam szczerze że jak jest dobrze wszystko zakonserwowane np podłoga to nie ma czegoś takiego, u mnie poza zrobieniem bagażnika małe ogniska rdzy znalazłem tylko tam gdzie lewarek się podkłada no i naturalnie na przednich słupkach pod zderzakiem, najlepsze że temprolota SW jak miałem ten sam rocznik to tam słychać było w ciszy jak rudy żre i deska do podnoszenia była potrzebna.
Witam!
Wziołem się w końcu za składanie mojej 155 i miałem zdjętą klapkę i za nic nie mogę jej założyć spowrotem jak by ktoś miał jakąś fotkę tych sprężynek to byłbym wdzięczny za podesłanie
O to Ci chodziło?
tak dokładnie o to dzięki wielkie