147 to GTA kolegi Matejko
coupe w jtdm - jestem niemoralny ,mam piękną kupetkę ze 170 konnym ropniakiem który wcale nie brzmi jak passat z 1996roku w tdi :D
Printable View
ja tego autka używam codziennie , dojazd do pracy itp , no i nie ma 2.5 V6 w GT tylko od razu 3.2
gdybym może zarabiał nieco lepiej to i owszem - wolałbym 3.2 no ale moje 1.9 jtdm też daje świetnie radę i nie jeden Pb zostaje
no ale wszystkiego mieć nie można ...
więc mam prawie :D
nie muszę :P
2L jts nawet pod uwagę nie brałem przy szukaniu GT a na 3.2 jeszcze mnie nie stać do codziennego użytku
ale ok- EOT
I za rok, trzy wszystkie wulce beda tym jezdzic. Taki to juz los BMW. Spojrzcie na E39, czy E36...
---------- Post dodany o godzinie 14:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:30 ----------
Ale tez nie brzmi wiele lepiej :) Dlatego do GT powinni zaaplikowac 2.4, co tez uczynili w Brerze.
A Pan Bocian ma podkreconego JTD'ka do 170km?;>:)
tak, tylko nie pamiętam dokładnie ile... chyba 168KM 382NM
a chipa robił poprzedni właściciel tu http://www.godula.pl/index1.php?page...run=det&id=269
u bociana ktoś próbował sie bawić chip tuningiem jak jeszcze nie był jej właścicielem ;/
ma niby 166 kunia..
znaczy ten ktoś jak się bawił to był właścicielem ( niezbyt rozgarniętym motoryzacyjnie - łykał wszystko co mu nagadali i co usłyszał )
mnie tam toto loto ten cip , autko brałem a nie cip bo i tak do zmiany pójdzie