ja tam lubię 'blachary', ale takie co lecą na samochód... a nie na gościa, bo ma samochód, czy coś w ten deseń ;)
Printable View
ja tam lubię 'blachary', ale takie co lecą na samochód... a nie na gościa, bo ma samochód, czy coś w ten deseń ;)
jeżdże 147 i zacytuje kolege z forum " jo mom wyebane".
147 to swietny samochód, kiedys tez uwazałem ze jest bardziej kobiecy ale kupilem bo nadażyła sie okazja i musiałem zmienic zdanie ;d kobiece samochody to vw beetle, citroen c3 i tym podobne. Wszystkie Belle są dla meżczyzn
147 to auto gejowskie ;)
Jak się wsiada do 147 to ma się wrażenie, że za bardzo lubi się swoich kolegów ;)
A tak serio to 147 jest spoko. Gejowsko-kobieca to jest Julcia. I to tak bardzo, że jedna z dziewczyn ode mnie z pracy zrezygnowała z kupna Giulietty na korzyść Mazdy 3 bo Alfa była "za słodka" :(
Alfa Romeo to nie jest pedalski samochód!
Mam podobne wrażenie że nie którzy myślą że auto akurat musi być pokroju jakiegoś dużego szmelcwagena czy czegoś innego i dla faceta musi być duże. Wydaje mi się Ci co mówią że np. taka 147 lub podobno segmentowe auta (nie mówię tutaj o typowo babskich samochodach) jest dla tylko dla kobiet i są pedalskie mają chyba jakiś kompleks który nie pozwala im jeździć mniejszym autem a wielkość swojego przyrodzenia rekompensują wielkim samochodem ;) Czasami jak niektórych słyszę to mam przynajmniej takie wrażenie. Owszem kobiety zazwyczaj wybierają małe auta ale jak by nie patrzeć to chyba taką 147 jeździ chyba więcej facetów niż kobiet :)
nie jestem wielkim fanem niemieckiej motoryzacji - bo ona porywa dopiero w jakimś super drogim wydaniu - ale określenia w tym stylu mnie rażą.
myślę, że sonda wyjaśnia jak jest się postrzeganym w 147. ale nie przejmuj się, większość nie zawsze ma rację - mimo że tu jestem z większością.
dziwnie się czyta twoje słowa o kompleksach, jak trochę wyżej stoi ten nieszczęsny szmelcwagen.
Wolę jeździć babską 147 niż wymieniać co 3 lata podłogę w 156 ; D
Alfy dla gejów:ciao: