205/50 r16 - mam takie opony, aczkolwiek nie mam jak sprawdzic w ksiazce serwisowej - a chcialbym sie upewnic jakie powinno byc cisnienie w kolach przednich i tylnich?
Printable View
205/50 r16 - mam takie opony, aczkolwiek nie mam jak sprawdzic w ksiazce serwisowej - a chcialbym sie upewnic jakie powinno byc cisnienie w kolach przednich i tylnich?
Super - dziekuje ci bardzo, znalazlem na necie informacje o 2,7 tyl i 2,5 przod.. wiec troche sprzeczne, aczkolwiek w innym zrodle tez jest tak jak napisales :)
Troche sie temat rozwinal to tez pomecze was - nie wiem jak sie tam dostac, ani jak za to sie zabrac by sciagnac maskownice - ale jaki wymiar maja glosniki w tylniej polce?
16cm
Koledzy odpowiedzcie mi jeszcze pytanie:
Czy orginalnie w GTV bylo "domykanie" i opuszczanie szyb gdy ciagnie sie za klamke? Jesli tak, to gdzie znajduje sie modul tego, bo zauwazylem ze od strony pasazera, okno nie dociska sie do uszczelki dobrze.
Było, musiało być jak w każdym aucie bez ramek. Oglądałem wiele coupe z drzwiami bez ramek i każde tak miało że szyba wsuwała się pod uszczelkę po domknięciu drzwi i na odwrót. W nowo nabytej pininfarince/żabie też tak mam i we wszystkich GTV też to widziałem.
No dokladnie.. a wiesz moze gdzie ten czujnik sie znajduje, tzn moduł tego domykania drzwi? Bo chcialbym to wyciagnac i zobaczyc co jest z tym nie tak.
1 słyszę że Gtv ma domykanie szyb chociaż wszystkiego o własnym aucie nie wiem :)
Nie chodzi o domykanie szyb w formie komfortu tylko o domykanie szyb o jakiś centymetr aby o uszczelkę nie wadziła. Jak łapiesz za klamkę to o te 5-10mm szyba się opuszcza a po zatrzaśnięciu z powrotem domyka do uszczelki. A domykanie szyb w formie funkcji komfort to zupełnie co innego.