I do mnie dotarła dzisiaj koszulina. Fajna :):) Dzięki za ogarnięcie tematu !
Printable View
I do mnie dotarła dzisiaj koszulina. Fajna :):) Dzięki za ogarnięcie tematu !
Cieszę się, że Wam odpowiadają ja w swoich chodzę non stop na zmianę z małymi przerywnikami na polar :D Hehe.. tak tak wiem człowiek na "starość" głupieje :P
I do mnie paczka też dzisiaj dotarła. Dzięki
Do mnie nie dotarła...
Znajomy zapomniał wziąć z domu...
Ehhhh poczekam jeszcze tydzień :)
Koszulki dzisiaj doszły. Jakość bez zarzutu. Dziękuję.
Moja też już u mnie, rano chwile przed wyjściem do pracy przyszła:) w sobotę będę się miał w czym polansowac:cool: Dzięki.
Do mnie koszulki dotarły wczoraj. Wszyscy, dla których są przeznaczone, wyrazili niekłamane zadowolenie. Jakość materiału bardzo dobra, wykonanie haftów świetne, szycie materiału nienaganne. Ogólnie bardzo dobry towar. Żałuję tylko jednego, że nie wziąłem czerwonej. Wielkie dzięki dla aniol_jojo. Pozdrawiam.
Koledzy będzie następna seria? Nie zdążyłem się załapać na I serię a z chęcia bym wziął 2 szt.
Nie będzie następnej serii, póki co nie mam czasu się tym zajmować i szczerze mówiąc też trochę mi się nie chce. Być może coś jeszcze kiedyś ale na pewno nie w najbliższym czasie.
EDIT: jeśli chcesz mogę dać Ci namiary na firmę w której zamawiałem koszulki (wcześniej również polary) i sam sobie możesz zamówić. Wystarczy że wyślesz 1 fotkę wzorcową (z pierwszej strony) i oni Ci zrobią. Mają wszystko archiwizowane więc nie będzie problemu
Żona z córką jak zobaczyły moją koszulkę, to się okazało, że też chcą:) proszę prześlij mi namiary na firmę:)