no to fajnie jest nas już więcej z żywca wiec trzeba się ugadać i pojedziemy razem .
Printable View
no to fajnie jest nas już więcej z żywca wiec trzeba się ugadać i pojedziemy razem .
Widze ze trochu nas bedzie na tym Zlocie fajnie :)
Ponieważ i tak planowaliśmy kilka dni urlopu to spot. w Ustroniu , jest trafem w dychę
Nie wiem czy dojadę pod TESCO na 9 :30 bo od Nas to trochę się jedzie , ale przecież ktoś musi Kuj-Pom . reprezentować :).
Podsumowując ,proszę mnie dopisać na listę ,jak by której drużynie brakowało do kompletu w piłkę plażową to tez się piszę
Pozdrawiam
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
38. Alfa.kris.k
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
Coś za szybki klik był o poz 38 wylądowała nie w tym miejscu:)
Siema czy tam jest typowe boisko do plażówki czy trzeba zabierać jakiś sprzęt do grania oprocz spodenek ?
oprócz spodenek to pilaka bylaby pomocna bo ja nie mam niestety:)
Z Opolszczyzny ktoś jedzie? Czy tylko ja ;D
Chyba tylko Ty. Ja niestety cierpię na brak funduszy i jakieś dziwne imprezy rodzinne xD
---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
A szkoda, bo spocik zapowiada się przedni :D
My jeszcze nie wiemy, rozliczymy fundusze jakie zostana nam po Krakowie i zobaczymy. Pilake jakby co zabierzemy :)
W końcu udało mi dobic do forum miałem jakieś dziwne problemy nie mogłem się zalogowac potem brak neta potem zapomniałem hasło ;p
no ale już jest ok ...
i dzięki Judytce dowiedziałem się o spocie i oczywiści wpisuje się na listę gości ... :)
na pewno nie przyjadę sam postaram się o kilka alfek ...
pozdro dla wszystkich o których zapomniałem prawie rok :(