nie znalazłem nigdzie informacji na temat: jak zamykam lub otwieram auto nie świecą kierunki, centrali alarmowej nie posiadam ( syreny). zkąd do kąd idzie sygnał na kierunki albo co mogło paść??
Printable View
nie znalazłem nigdzie informacji na temat: jak zamykam lub otwieram auto nie świecą kierunki, centrali alarmowej nie posiadam ( syreny). zkąd do kąd idzie sygnał na kierunki albo co mogło paść??
Pod trzecim światłem stopu jest centralka od centralnego zamka. Wiem że kierunki można tam wyzwolić masą ale na którym pinie i gdzie to idzie dalej to nie wiem
hey takie pytanie, od czego byście sugerowali zacząć przegląd centralki? ogólnie jest trup nieboszczyk. Nie działa z kluczyka ani z pilota, żadnego odzewu również od guzika pod konsolą. Jedyna oznaka życia to z pilota w bagażniku jest ciche pyk i tyle, gdy próbuję go otworzyć. Kluczyk daje radę z każdej strony bez problemu, ale nie otwiera to wszystkich drzwi, trzeba ciągnąc za klamki by resztę po otwierać. Bezpieczniki całe, trochę czytałem u was na forum i są dwa sterowniki? jeden żółty w tunelu, i 2 pod tyną szybą pod światłem stopu. Jak je sprawdzić?
Drodzy alfaholicy możne ktoś mi pomorze z moim problemem po instalacji uniwersalnego sterownika z siłownikami przestało mi działać podświetlenie drzwi i kabiny w przednich drzwiach z tyłu działają. który kolor kabli za to odpowiada wtyczka do zamka odłączona.
Właśnie dlatego że odłączyłeś wtyczkę z zamka masz taki babol. W zamku są krańcówki za to odpowiedzialne. Odapl Elearn'a i sprawdź kolory kabli, albo uzupełnij profil o rocznik i ktoś ci poda.