przepraszam ja dziś was obudziłem , cholerka , do zobaczyska ,daniel+aska
Printable View
przepraszam ja dziś was obudziłem , cholerka , do zobaczyska ,daniel+aska
bobryt zróbmy tak żeby kontynuowac ten wątek i w dziale ogólnopolskim i tutaj, żeby tam nie pisać o rzeczach, które się wydarzyły w naszym gronie i co do których inni mogą nie jarzyć o co chodzi :D (np wycieczka na Hel, nocne wypady na plażę itd itp :DDD )
Ja też tam Bobryt wpadłem do was , ale ty się tam ogarniałeś i kurde później wszystko na pośpiecha , bo każdy marudził , a później dużo przerw było w dojeździe do domu :evil: :evil: :evil: :evil: :P :P :P :P
Rosik - wiadomo! ;)
Daniekl - luzik, nie spaliśmy już, tylko sie leniliśmy ;)
Trzeba powtórzyć JEEESTTEEEEMMMM SZALOONNNNAAAA :) A właśnie Pikero co z tym moim filmem w kopcu piachu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:twisted: :twisted: Niech się pali ,niech się wali kolejnego zlotu nieprzepuszcze. :mrgreen: :mrgreen:
Cześć Chłopcy :D kurde nie mogłam się zalogować nie wpisując jakiegoś autka, więc wpisałam Pikera:* hehehe mam nadzieję, że się nie obrazi... Pozdrawiam wszystkich gorąco :D Kucyk, co do filmiku to powiem Ci,że jest niesamowity :lol: . Piotruś go ma i przy najbliższym spotkaniu Ci go przekaże:D
Siem to ty tez nowa tutaj?
Nie umieszczam zjemc na necie bo po przebraniu wyszlo ich ok 2,5GB w sobote przywioze.
Pozdro
Ajć kolejna pani na forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tych fot jest bardzo dużo :) :) :) Było komu i czemu zdjęcia robić :) :) :)
Ojjjj było, było.... :D Nie Jadzik...? :oops: :wink: :lol:Cytat:
Napisał KUCYK