-
Ja w swojej ma wł na górze , a mapy aktualizuje tak że mam ładowarkę na USB pod piętą z tyłu zapalniczki do tego przedluzka USB , ściągam prawy boczek z tunelu konsoli rozpinam kabel w połowie podponam PC i hula :)
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
-
Bateri pozbylem sie calkowicie. Navi wlacza sie po odpaleniu lub przekreceniu kluczyka i gasnie w momencie jego wyjecia. Osobiscie bardzo mi pasuje ta opcja. Mapy narazie mam aktuale a w razie czego idzie sie dostac zeby podpiac kabelek czy wsunac karte a i zdemontowac wszystko roboty na.10 min :-)
-
Trzeba było coś wycinać by ta kapliczka siadła ? bo troszkę nie leży idealnie ?
-
Wszystko jest opisane w dziale zrob to sam:) mozna by wyciac i wtedy ladnie by weszla tzn nie byloby wokol rantu ale balem sie ciac moja wloszke wiec wymyslilem opcje mniej inwazyjna i obylo sie bez ciecia
-
ok, dział "zrób to sam" opatrzyłem, i mam jeszcze pytanie jak z działaniem nawiewu z tej kapliczki ? Działa czy zrobiła się atrapa ?
-
no i to jest najfajniejsze:) dziala jak ta lala nie dosc ze smiga lepiej bo nawiewy sa nieco wyzsze i wieksze to jest regulacja prawo lewo i gora dol czego nie bylo przed liftem hehe.
-
A z bocznych kratek (tzn tych co wieją na szyby przednie boczne czyli te w drzwiach przednich) to wieje czy nie? Bo gdzie indziej piszą ze nie...
-
1 załącznik(i)
hmmm chyba masz jakas inna alfe nawiewy w drzwiach ? chodzi Ci o te okragle nawiewy po lewej stronie? i od pasazera? czy tych troche wyzej co na boki daja?http://www.forum.alfaholicy.org/atta...113_091348.jpg
- - - Updated - - -
z reszta hmmmm tak czy inaczej wszystkie nawiewy mi dzialaja P.S zmotywowales mnie do zejscia na parking i potwierdzenia tej informacji:P
-
Chodziło mi o te wyżej ale jak oba działają to bez znaczenia. Ok dzięki wielkie za sprawdzenie i potwierdzenie (ludzie głupoty piszą tzn najprawdopodobniej powtarzają po kimś komu sie zdawało).
-
stary zanim sie zabralem za robotę popytalem ludzi popisałem i... daj sobie spokoj to sie nie uda.... nie ten wymiar a jeden kolega z forum wnet mi na allegro wybral mala wyrzynarkę. A prawda jest taka 2 piwka dzien roboty i mozna sie cieszyc ze cos sie zrobilo samemu wszytko dziala i ulatwia zycie:)