Za rok święto mamy we wtorek, więc dobry układ kalendarza, aby zrobić zlot 4 dniowy :D:D:D pewnie nikt nie będzie się nudził, oj nie :)
Printable View
nie tylko hehe jeszcze sexualna i barbara streisand :) bawimy sie bawimy!!
http://www.youtube.com/watch?v=_UsPBcR20IM
http://www.youtube.com/watch?v=6rzd7ilMX9M
dzięki za filmiki mamie Marianny :)
Co bardziej spostrzegawczy pewnie zauważyli czyje auto zjeżdża z toru na początku pierwszego filmiku :D
Ehhhh gdybym tylko mógł teraz wrócić na ten tor :D
Domek nr 11 również dotarł szcześliwie do celu ! Pozdrawiamy i dzieki za super spotkanie !
Podpisuję się pod sowami Bogusi choć i tak jestem mega zadowolony!! Następnym razem kolega Ra... który był ministrantem zredaguje tablicę z ogłoszeniami parafialnymi i na niej będzie wszystko wypisane dużą czcionką tak że nawet rano będę w stanie się doczytać o której jest śniadanie. Świetna atmosfera, super ludzie i najlepsza praca w podgrupach! pozdro ludziska obyśmy się za rok spotkali!
Gdyby przyszli punktualnie na obiad to by słyszeli ogłoszenie Majkela
,że kajaki są o 15.00.
Na nastepny zlot zrobimy powiadomianie sms-em skoro ogłaszanie przy posiłkach i plan zlotu wiszący na stronie od dawna to za mało.
Nastąpił błąd przy przepisywaniu ,zresztą lista była czytana skoro kogoś pominięto był problem to zgłosić?
Chyba,że to przerosło możliwości intelektualne pominiętych!
Mieliśmy biegać z majkelem jak ogary i wyganiać ludzi z domków a za spóżnienie karać chłostą czy jak ?
Ludzie przyjechali się bawić i wypocząć.
Spieszyć się muszą w pracy.
Każdy wybrał taką formułę jaka mu odpowiadała.
A jak ktoś jest nierozgarnięty i nie może odnaleść się w danej sytuacji to jego problem.
Forumowicze to nie dzieci,że każdego trzeba prowadzić za rączkę.
Ci co chcieli zdążyć to zdążyli.
Ci co chcieli wszystko wiedzieć to pytali.
A Ci którzy którzy chcieli znależć dziurę w całym ......
Ps.Co do megafonu na torze,to bardziej chyba by pomógł baseball/ czyt .bejzbol/
Czy cwaniaków którzy ciągle wbijali się w kolejkę megafonem by się dało zdyscyplinować?
Czy tych przygłupów którzy na dojeżdzie do kolejki świrowali i stwarzali realne niebezpieczeństwo dało by się wychować megafonem?
Raczej nie skoro kilka razy osobiście z Majkelem zwracaliśmy personalnie pacanom uwagę.
Niestety są ludzie i betony.
Ludzie inteligentni mają zdolność radzenia sobie w różnych sytuacjach życiowych.
Dziękujemy za konstruktywna krytykę.
i ja się częsciowo podpisuję pod tym co napisałm Piotriix. info dot kajaków było powiedziane wyraźnie, dojazd całą kawalkadą to meka organizacyjna i każdy jechał jak i kiedy chciał, zachowanie niektórych juz za szykaną z opon to faktycznie czasem była przeginka...ja wiem zlot, auta, adrenalina ale różnie może byc wiec trzeba miec wyobraźnię na rózne sytuacje.....