-
Osobiście polecam mechanika w Kopance, tuż przed Kalonką - przedłużenie ulicy Marmurowej w Łodzi. Jeżdżą tam autobusy MPK, także jest czym wrócić w razie zostawienia auta w warsztacie. Fachowość i ceny na duży plus, nie naciąga na dodatkowe koszta. Korzystam z jego usług od około roku i jestem zadowolony.
Dla przykładu: koszt wymiany kompletnego sprzęgła i dwumasy w moim fiacie to 250zł - oczywiście jest to koszt robocizny :)
Można przyjechać ze swoimi częściami.
Telefon do właściciela warsztatu: 603-543-946 - pan Borowski.
-
jeśli chodzi o warsztat polecam Auto Klinika Zgierz ul. Fijałkowskiego 16 alfy 147,156 znają na pamięć tel. 535 568 116 cenowo nie do pobicia
-
W Pabianicach polecam DACAR ul. Łaska 55
Właściciel ma fajną GTV
http://dacar.org.pl/
-
Panowie, podpowiedzcie jak kształtują się ceny wymiany rozrządu w 1.9 JTDM 150KM w naszym pięknym mieście? Chodzi mi o koszt wymiany z częściami ode mnie?
Myślałem nad TMiN, Elteam, Autotraper...
-
Autotraper to syf nie salon a tym bardziej serwis. Do TMiN teoretycznie napisz maila i Ci wyliczą ;p sorki za OT
-
Ja bym się na wymianę rozrządu do TMiN nie pchał. Bo jeszcze się okazać może, że będzie kolejny wyjątek w ich dobrej opinii, na który będą mogli sobie pozwolić.
-
A o Elteam co powiecie? Widziałem, że wcześniej ludzie polecali, ale podobnie było z TMiN...
No i może ktoś kto robił ostatnio rzuci ile to może kosztować orientacyjnie? Wiem, że trzeba się zapytać, ale chciałbym mieć w ogóle jakiś punkt odniesienia.
-
Polecam Techserwis, Tomaszowska 142.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
-
Jak ktoś lubi ASO to Bilex Fiata na Milionowej ma dostać autoryzację Alfy. W sumie to po zamknięciu Marediego w Łodzi teraz jest tylko Autotraper, więc pewnie i dobrze, że nie będzie tylko jeden, bo w takiej Warszawie jest ich aż 9.
-
Ja coś ok 300 płaciłem jeśli dobrze pamiętam