szefuni0 ja mam kabel, a laptopa z fes'em mogę pożyczyć, się za bardzo nie znam bo tylko swoją diagnozowałem ale zobaczyć co za błędy i pokasować można bez problemu
Jutro też jadę do Leszna wypatrywać mnie na przemysłowej :)
Printable View
szefuni0 ja mam kabel, a laptopa z fes'em mogę pożyczyć, się za bardzo nie znam bo tylko swoją diagnozowałem ale zobaczyć co za błędy i pokasować można bez problemu
Jutro też jadę do Leszna wypatrywać mnie na przemysłowej :)
hohoh oki bede wypatrywal uwaznie :) za to Ty mnie mozesz kolego wypatrywac na slowianskiej i spoldzielczej :)
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)4. Greciu (raczej obojętnie :P)
tak tak kolego ja mam PGS-y :) wiec mozesz wypatrywac uwaznie :) ja tez bede wypatrywal :) a w Lesznie beed gdzies tak okolice polodnia. No to jest nas 3 co musimy sie nawzajem wypatrywac.:) Bo ja jade do Leszna - kolega Crokus tez jutro zawita do Leszna pisal na forum :) oraz Ty rowniez kolego bedziesz smigal Leszczynskimi ulicami wiec bedzie nas troje wspanialych :):D
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)4. Greciu (raczej obojętnie :P)
5. lukas201989 + karolina (bardziej pasuje 17.12)
P.S. Greciu a ty sam się wybierasz czy z większa grupą? No i czym będziesz?
Karolina
Oj nie dobrze nie dobrze, obserwowałem pół dnia przemysłową i widziałem tylko 2 alfki 146 i gtv a na trasie ani jednej marnie :(
Przeoczyłeś pewnie :) Ja co weekend śmigam przez Leszno do Grodziska Wlkp i zawsze widuję czarną 156 2.0 benzynka na Leszczyńskich blachach