Mam silnik wyciągnięty pojechałem porobić fotki z każdej strony i tak jestem bystry że zanim je zrobiłem bateria mi padła :D.
Printable View
Mam silnik wyciągnięty pojechałem porobić fotki z każdej strony i tak jestem bystry że zanim je zrobiłem bateria mi padła :D.
Michu brawo hehe ale nie przejmuj się mi też się już tak zdarzyło.Karą za nie myślenie powinien być drugi wyjazd by zrobić zdjęcia:D:D
i zastuj sie zrobil przegub do du... poduszka silnika tak samo :( porazka juz mam dola mam nadzieje ze chociaz silnik odpali bez problemow :(
Piotrek nie łam się.Mnie też czasami krew zalewa jak coś robię.Dasz radę.Psycha płata Ci małego figla ale poradzisz sobie:)
Co z przegubem i poduchą?Wyłachane?
przegub szmelc poducha popekana sparciala dostalem od niego druga ale nie ta co trzeba ( chyba )
Poduchy są bodajże takie same jak w TS.Nie jestem tylko pewny tej na podłużnicy od strony rozrządu.
no wlasnie ta jest mniejsza ( to znaczy krotsza ) a ja mam takie jak do TS i tu jest problem
No to szukać trzeba w używce bo takiej nie mogłem dostać ale może tobie się uda.Piotrek jak masz silnik na wierzchu to przejrzyj rozrusznik i alternator od razu bo później zapomnij że się do tego dostaniesz.
czemu a co z nimi jest nie tak ja juz rozrusznikiem krecilem ( calym silnikiem podlaczylem aku i heja ) sie krecil dzialal a i jeszcze jazmo od zacisku dziurawe przetarte lipa jak nic
Masz poduszkę silnika na prawą podłużnicę tą po stronie pasażera?? Nowa?? Jeśli tak to ile za nią chcesz??