Cytat:
Napisał dasio
Wiesz b.pawelek zaczynasz mnie powoli irytować! Masz rację jesteś kompletnie nie zaradny życiowo!
Zauważ ile ten temat już trwa a ty nadal jak domniemam nie znalazłeś sposobu jak sprzedać samochód! To trochę dziwne ale zważywszy na twój wiek po części Ci wybaczam! Poza tym prosisz o pomoc i wytykasz innym zbędne komentarze, a przy okazji żalisz sie jaka to bella jest droga w utrzymaniu i takie tam! To dla mnie troszkę śmieszne patrząc na fakt ile te belle kosztują! Kupować auto należy adekwatnie do zarobków! Poza tym pamiętaj że każde na prawdę KAŻDE auto znajdzie wcześniej czy później swojego amatora!
Sumując powinieneś wystawić auto na każdym możliwym serwisie, obkleić go kartkami, jeździć na giełdę, opowiadać znajomym, dać ogłoszenie w lokalnej gazecie! To chyba ci wystarczy!
Szybkiej sprzedaży auta życzę!
Spokojnie, bo Ci niechcący żyłka pęknie. :wink:
Czemu tak wiele osób unosi się tracąc w wyniku tego obiektywizm?
Dorzucę do ognia swoich kilka groszy. Mam od sierpnia bmw z roku 2000, 160tys km przebiegu. Od tamtej pory wymieniłem jedynie łącznik stabilizatora z przodu. Czeka mnie pewnie wymiana zawieszenia niebawem (z przodu coś stuka, z tyłu poskrzypuje) i najwyższy czas wymienic olej. Ostatnio rozerwało mi wentylator od chłodnicy, pojęcia nie mam czemu (najprawdopodobniej wisko do wymiany - swoją drogą kretyński moim zdaniem pomysł). To by było na tyle przez cały ten czas. Kompletnie nic się z tym samochodem nie dzieje. Jest wygodny (aż za bardzo), dośc szybki i ekonomiczny. Rozrządu wymieniac nie trzeba, drogi trzyma się dobrze jak na taki tapczan. ;)