Kurna nie dośc, ze na zlot przyjedzie, to jeszcze i inne atrakcje chciałby miec :P
Printable View
4-dniowy to nie taki majstersztyk.. to da się ogarnąć :D
ja bym myślał na 5-dniowym. w przyszłym roku fajnie układa się ten weekend sierpniowy
własnie "takich" atrakcji nie chciałbym mieć :P nie żebym miał coś do innych par, ale jak się jedzie z narzeczoną to dobra chwila samotności nie jest zła,nie? :D
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
kurde, ale nadal nie dostałem odpowiedzi :P
W tym roku można było trafić w jednym domku na inną parę a nawet w jednym pokoju na dodatkowego lokatora ;)
Ja jestem jak najbardziej za możliwie najdłuższym zlotem...
W tym roku były 3 dni, no w zasadzie 4, ale jako takich normalnie liczonych dni to bym powiedział, że niecałe 3...
Moim zdaniem opcja na 5 dni by była najlepsza ze względu na to, że było by miejsce rozłożyć wszystko w czasie tak, żeby nie było pośpiechu tak jak w tym roku, bo trzeba przyznać, że atrakcji było dużo a czasu niewiele... jak dla mnie za bardzo spięty grafik...
Nie żebym krytykował :P wszystko było fajnie, ale to jednak są wakacje i dobrze jest nie spieszyć się z jednego miejsca na drugie, bo tak jest w grafiku, troszkę więcej luzu by się przydało :)
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
Popieram :P
A integrować się z nowymi znajomymi można w dzień, noc pozostawmy dla drugiej połówki :P
Grafik był spięty żeby się ludzie nie nudzili, bo jak się alfaholicy nudzili to im głupie rzeczy go głowy wpadały.
Bo to się trzeba umiejętnie nudzić :P a nie na całego
a quattro jak zwykle prosto z mostu i z grubej rury