Kolego flagę Italii masz na dole mojego opisu. Patrz w dół. Więc prawe lusterko patrząc na 4C od przodu ma flagę prawidłowo. A lewe lusterko jest lustrzanym odbiciem prawego lusterka.
Printable View
Jutro będę znał cenę za folię i podam kwotę za oklejenie 2 lusterek dla każdego z Was. Już teraz mogę napisać, że może to być cena w granicach 100zł-130zł + koszty wysyłki ok 20zł w obie strony.
Kto z Was się pisze na taką usługę? Prosiłbym o wysłanie wiadomości na priv
Flaga Italii to zielono-biało-czerwony, koniec kropka.
Dyskusję kolorów zakończyłem :D
YYYY - flagi Włoch nie znacie?
Załącznik 47971
EEEE... jeśli patrzysz od przodu AR 4C to prawe lusterko dla Ciebie to tak naprawdę lewe samochodu więc wszystko jest ok.
Coś wam się kolory i strony mylą. Ogólnie jeśli ma to jakoś wygądać to prawe lusterko auta nie będzie miało flagi Włoch i dlatego np. Matejko z AC ma flagę tylko na lewym.
http://img510.imageshack.us/img510/5338/obraz036g.jpg
samochód ma jedno prawe i jedno lewe lusterko, tak samo jedna prawa strona i jedna lewa, przód i tył ;) to nie jest wytłumaczenie
sprzedam Ci prawe lusterko, ciekawe czy będziesz zadowolony z zakupu, przecież wszystko jest ok, tak patrzyłem na auto, to było prawe :rolleyes: hehe
Jutro kolega CarFashion ma przedstawić konkretna ofertę wiec czekamy do jutra, jeszcze zobaczymy co kolega tomek zaoferuje
CarFashion masz już jakąś ostateczną wycenę oklejenia lusterek??