Np. miałeś bardzo zniszczony panel sterowania szyb i jakiś handlarz wymienił na mniej zniszczony, ale bez składanych lusterek.
Printable View
W MES'ie w zakładce "Inne" masz "Driver's door..." i jest tam test składnia i rozkładania lusterek. Warto spróbować.
Jak coś to mam guziki z płytka od składanych lusterek na sprzedaż ( nie ma plastiku bo sam zużyłem do siebie ), ale cała elektronika, guziki itp są.
Gorąca prośba - czy ktoś mógłby wrzucić zdjęcie złożonych lusterek w swojej 159? W mojej lusterka składają się tylko odrobinę, natomiast ręcznie mogę je złożyć aż do samej szyby (jak w większości aut ze składanymi lusterkami). Stąd zastanawiam się, czy mechanizm już nie daje rady, czy po prostu to norma w 9? Z góry dziękuję za pomoc.
Bo pewnie Ci się zastały i musisz przesmarować Ja też tak miałem jak kupiłem Rozebrałem przesmarowałem używam dość często i działają dobrze
A mógłbyś napisać co dokładnie znaczy "dobrze"? ;) składają Ci się do takiej pozycji, że lustra są równolegle do szyb?
Powinno być tak:
Załącznik 217012
marqo, dziękuję za konkretną odpowiedź! Znaczy, że mam znowu wymówkę żeby pogrzebać przy alfie :D