A właśnie się zastanawiałem czy nie pojechać do nich na wymianę wahacza... Teraz widzę, że to ryzykowana sprawa...
tdi86 daj znać na PW ile taka "przyjemność" (wymiana wahacza w 159) kosztuje na Chmielewskiego.
Printable View
Ja już pisałem, mam sprawdzonego mechanika, wszystko sprawdza, dosłownie i możesz nawet stać przy nim jak robi. Wszystko zrobi ! Ceny ma normalne nie wygórowane ale też nie podejrzanie niskie. Podaje numer jak ktoś chce: 609180093 Paweł. Mówić że od Tomka od alfy jak coś.
Polecam byłego forumowicza PIKERO. Mają warsztat praktycznie na krzyżówce mieszka/wierzbowa. Ceny przystępne i znają sie na rzeczy :)
Witam Koledzy,nowo zakupione auto,trzeba zmienic rozrzad i pompe wody (zmiana oleju i fitry powietrza to wiadomo,nie problem).Zastanawiam sie jaki warsztat wybrac....Przeczytalem caly watek,bylem zdecydowany na Chmielewskiego ale po ostatnich postach widze ze cos nie tak sie robi z tym warsztatem....Prosze szanownych Kolegow o opinie,gdzie sie udac z wymiana....Pozdrawiam serdecznie,Marek.
M. Mozga
Tam u siebie w JTSie wymieniłem rozrząd.
Pamiętaj że razem z rozrządem należy wymienić pompę wody.
No ja wymieniałem właśnie rozrząd u Karola na mierzynie, wszystko elegancko, stałem obok i tłumaczył co i jak. Cena 300 zł jak dla mnie dla obcych z tego co wiem 400zł. Jak coś by się spierdzieliło to facet jest ubezpieczony od błędu przy pracy więc nie ma się co martwić. Pozdrawiam
Ja wam mogę polecić Pana Marka z Janickiego sam jeździ Alfą 100% fachowiec zawsze naprawia rzadko wymienia, ceny uczciwe. Ma mało czasu to wada bo dużo ludzi wali do niego drzwiami i oknami. Coś za coś kolejki za jakość.
pozdrawiam
Co do kolegi Pikera to nie długo otwierają nowe lokum. Warsztat już konkretniejszy niż ten ostatni :) Jak tylko zaczną działać to podam namiary, ale jest to kawałek dalej od tego starego warsztaciku :)
Kubas a gdzie ma byc nowa lokalizacja?