Napisał
jankes1979
kolego,białe kable możesz wywalić bo są zbędne.Lampki łączysz równolegle,czerwony dajesz do plusa po kluczyku a czarny do plusa od świateł mijania i masz co chcesz.Czemu tak chcesz to Twoja sprawa,ale zestaw będzie świecił zgodnie z Twoim oczekiwaniem.Gdybyś jednak chciał jeździć przepisowo to czarny dajesz na plus od postojowych.Wbudowany automat to pic na wodę fotomontaż,rozbierz jedną lampkę i zobacz co jest w środku.Na czerwonym kablu dajesz lampce plus,a na czarnym masę,dopóki nie włączysz świateł np.mijania jeśli pod nie dasz czarny to masz tam minus,jak włączysz to na kablu pojawia się napięcie,lampki dostają 2xplus i gasną.Ot cała ich automatyka.
A tak na marginesie to jak ktoś chce mieć DRL-y:) i przy okazji nie chce ubierać ładnego auta w dodatkowy balast to ja polecam moduł dzięki któremu żarówki od świateł drogowych świecą jako DRL.Świecą tak na 30%(jest regulacja od 15 do 40%),zapalają się płynnie nie po zapłonie ale po rozruchu,do tego kontrolka od drogowych świeci w kabinie i wiemy,że świecą.Dzisiaj takie coś zamontowałem u siebie i jestem 100% zadowolony.Nie robię tym nikomu reklamy,jak ktoś będzie zainteresowany to sprzedawcę niech sam wybierze.
pozdrawiam